Haberler

Niksar'da Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Tokat’ın Niksar ilçesinde tören düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Tokat'ın Niksar ilçesinde tören düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı'nın Hükümet Konağı önünde Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Program daha sonra Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen etkinlikle devam edildi.

Niksar Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bütün eğitim camiasının Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Bir ülke için en büyük zenginlik eğitilmiş insan gücüdür diyen Şavlı, "En büyük felaket ise insanların eğitilmemesidir. Hepinize verdiğiniz emek, gösterdiğiniz özveri ve sergilediğiniz fedakarlıklardan dolayı, yetiştirdiğiniz ve yetiştirmekte olduğunuz tüm öğrenciler ve veliler adına teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki milletlerin varlığını devam ettirmesi, gelişip kalkınması öncelikle iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne bağlıdır. Nitelikli insan yetiştirmekte eğitim kurumlarının ve biz öğretmenlerin işidir. Şunu bilelim ki herkesin eserine bir kıymet değer biçilebilir, ama öğretmeninkine asla! Sizlerin de karşılaşacağınız tüm zorluklarda her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum" dedi.

Emekli öğretmenler adına konuşan Abdurrahman Köksal'ın ardından ilçenin en genç öğretmeni Danişmend Gazi Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Sıdıka Sevgi Yıldız da öğretmenliğin ne derece kutsal bir meslek olduğunu dile getiren konuşma yaptı.

Şiirlerin okunması ve slayt gösterilerinin ardından adaylığı kalkmış öğretmenlerin yemin töreni yapıldı.

Program, Niksar halkının gözüyle öğretmen adlı sokak röportajlarının izlenmesi, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Programa Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Şavlı, Emniyet Müdürü Zeki Akyol ve okul müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title