Haberler

Niğde Valisi Kılıç'tan Ulukışla Belediyesine Ziyaret

Güncelleme:

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, beraberindeki heyetle, Ulukışla Belediye Başkanlığına seçilen Ali Uğurlu'yu ziyaret etti.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, beraberindeki heyetle, Ulukışla Belediye Başkanlığına seçilen Ali Uğurlu'yu ziyaret etti.

Belediye meclis üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Kılıç, göreve yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret ederek başarılar dilediklerini söyledi.

Uğurlu'yu ve meclis üyelerini kutladığını dile getiren Kılıç, "Umarım yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile belediye başkanı, uyumlu çalışarak ilçe adına kazanımlarda ortak hareket ederler. Birbirlerine destek verirler" dedi.

Ulukışla'da büyük bir tabuyu yıktıklarını belirten Ali Uğurlu ise şunları kaydetti:

"Valimiz bizleri ziyaret ederek teveccühde bulunmuşlardır, kendilerine teşekkür ediyorum. Biz Ulukışla'ya hizmet için yarışa girdik ve kazandık. Bundan sonra var gücümüzle çalışıp Ulukışla'yı, hak ettiği yere taşıyacağız."

Vali Kılıç'a, Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Niğde Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt  ve il protokol üyeleri eşlik etti. - Niğde

Kaynak: AA / Yerel

Ulukışla Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title