Haberler

Nelson Mandela'nın torunu ve Che Guevara'nın kızı Filistin'e destek için İstanbul'da buluşacak

Güncelleme:

Güney Afrika'nın eski lideri Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela ve Küba devriminin öncü ismi Che Guevara'nın kızı Aleida Guevara, Filistin'e destek için İstanbul'da bir araya gelecek.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye sürdürdüğü ve soykırıma varan saldırıları sonrası 31 bini aşkın Filistinlinin can vermesinin acı gölgesinde İstanbul'da Avrupa Müslüman Forumu toplanıyor. Yarın yapılacak foruma bu yıl Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela ve Che Guevara'nın kızı Aleida Guevara da katılacak.

FORUMDA FİLİSTİN ZİRVESİ DÜZENLENECEK

Politik ve ekonomik süreçlerde müslümanların etkili olduğu coğrafyaların gündemini değerlendirmek ve gelecek dönemde yenilikçi stratejiler belirlemek adına düzenlenen Avrupa Müslüman Forumu, bu yıl alanında çok sayıda uzman ismi bir kez daha İstanbul'da buluşturuyor.

Nelson Mandela'nın torunu ve Che Guevara'nın kızı Filistin'e destek için İstanbul'da buluşacakAleida Guevara

Mevcut gelişmeler ile gelecek döneme ilişkin beklentilerin ele alınacağı Filistin İçin Küresel Zirvesi'ne Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Uluslararası Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Şeyh Ali al-Qaradagri, EMF Müslüman Kadınlar Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Lauren Booth, İrlanda Sinn Fein Partisi Başkanı Mary Lou McDonald, Yunan Müslüman Derneği Başkanı Anna Stamou, AMMALE Genel Sekreteri Farid Hannache, Ramallah Başpiskoposu Illias Auant, ABD Anti-Siyonist Ortodoks Yahudi Grubu'ndan Rav Yisroel Dovid Weiss, Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela, Che Guevara'nın kızı Aleida Guevara, Sırbistan Ulusal Meclis Üyesi Usame Zukorlic, Yunanistan Eski Maliye Bakanı Yanis Varoufakis ve İngiltere İşçi Partisi Eski Lideri Jeremy Corbyn gibi isimler katılacak.

Nelson Mandela'nın torunu ve Che Guevara'nın kızı Filistin'e destek için İstanbul'da buluşacakNkosi Zwelivelile Mandela

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nelson Mandela Güney Afrika Filistin İstanbul Nelson Afrika Küba Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

öti1941:

Böyle babalara,böyle kizlar yarasir.

13
2
yanıtYanıtla
Tolga:

Atatürk öfülünü rededen birinin ne isi var Istanbul da? Dostu düsmani ne cabuk unutuyorsunuz? Herkes haddini bilecek!

0
0
yanıtYanıtla
Seko:

Başka yer kalmadımı arkadaş..

0
0
yanıtYanıtla
ROBDÖŞAMBRLI ADA:

Neden İstanbul!. Gidin arabistan da yapın. Kendi Soydaşlarını kollamayan, servet içinde yüzen heriflere yapın. Bizim hükümet hadi siyasi amaçla yapıyor, gidin şöhreti başka yerde kasın...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title