Haberler

Nazilli Uğur Dershanesi Kurucuları İtalya'da

Uğur Dershaneleri 20.Kurucular Toplantısı'nı Roma'da gerçekleştirdi.'Değerler Yönetimi ve Kurumsallaşma' konulu toplantıya Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın, Uğur...

Uğur Dershaneleri 20. Kurucular Toplantısı'nı Roma'da gerçekleştirdi. 'Değerler Yönetimi ve Kurumsallaşma' konulu toplantıya Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şenay Yalçın, Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Alparslan Alemdar, Uğur Dershaneleri Nazilli Şube Kurucuları Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap ile Bahçeşehir Üniversitesi ve Uğur Dershaneleri yöneticileri ile kurucu temsilcileri katıldı.

Unesco tarafından 2012 yılının 'Itri yılı' ilan etmesi dolayısıyla İtalya'nın başkenti Roma'da bir dizi etkinliğe katılan Uğur Dershaneleri Nazilli Şubesi kurucuları Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Türkiye'nin tanıtımında oynadıkları büyük role dikkat çekerek Vatikan'da engizisyon mahkemelerinin bulunduğu Palazzo Della Candellleria Sarayı'nda 17. yüzyılın büyük bestekarı Buhurizade Mustafa Itri'nin geniş katılımlı bir konserle anıldığını belirtti.

"UĞUR EĞİTİM KURUMLARI TÜRKİYE'Yİ TANITIYOR"

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel: "Bahçeşehir Üniversitesi Uğur Eğitim Kurumları kurulduğu günden bugüne kadar sürdürdüğü eğitim, öğretim faaliyetlerinin yanı sıra uluslararası ilişkilere hep önem vermiştir. Bu ilişkilerde kültürler arası diyalogların gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan çeşitli faaliyetler içinde bulunmuştur. Bu faaliyetlerin hepsinin ortak paydası, insanlığın daha fazla barış ve huzur içinde yaşamasını temel alan değerler olmuştur" diyerek Uğur Eğitim Kurumlarının Türkiye'nin tanıtımına ilişkin misyonuna dikkat çekti.

"NAZİLLİ'NİN TÜRKİYE VE DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ"

Roma'da bir dizi eğitim ve yönetim seminerine katılan Nazilli Uğur Dershaneleri kurucuları Ramazan Ererişkin ve Fatih Ertap, zengin bir vizyona sahip olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarını Nazilli'de temsil etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek "Avrupa'da eğitim ve öğretim alanında yapılan her türlü yeniliği bu seminerler sayesinde Nazilli'ye getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Marka olmak, bilgi ve birikimi de beraberinde getiriyor. Bu nedenle de Uğur Dershaneleri Nazilli'nin Türkiye'ye ve Dünyaya açılan penceresi" olduğunu belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçeşehir Üniversitesi Uğur Uğur Nazilli Roma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title