Haberler

Nazilli Belediyespor, Bugsaşspor'u Ağırlayacak

Spor Toto 2. lig kırmızı grupta hafta sonunda Polatlı Buğsaşspor'u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor'da sakatlık şoku yaşanıyor.

Bandırmaspor karşılaşmasında son dakikalarda girdiği pozisyonda çapraz bağı kopan Hüseyin Akoğlu sezonu kapattı. Öte yandan sakatlığı devam eden Barış Bakır'ın da ilk yarıyı kapattığı öğrenildi. Sakatlığı devam eden İsmail Baydil ile Mehmet Taş'ın da 4 sarı kart cezalısı olduğu için Buğsaşspor maçında oynayamayacağı öğrenilirken sakatlıkları geçen Hasan Yaşar ve Gökhan Çakır'ın düz koşu çalışmalarını sürdürdükleri belirtildi.

Nazilli Belediyespor Teknik direktörü Taşkın Güngör yaptığı açıklamada, "Oyuncularım önce Ziraat Türkiye Kupasında Orduspor'u eleyerek bir üst tura yükseldiler. Ardından da lig maçında ligin güçlü ekiplerinden Bandırmaspor'u farklı bir skorla yenip 3 puan almasını bildiler. Bu hafta ise ligin en zorlu mücadelelerinden birisini yapacağız. Kadromuzda şu an 18 oyuncumuz kaldı. Bu da zorunlu mevki değişikliklerine neden oldu. Genç ve dinamik kadromuz var. Ama sakatlıklar nedeniyle mevkilerde büyük sorun yaşıyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirerek, sabırlı oyun, iyi pas trafiği, disiplin, pres ve dirençli kalarak ambiyans yakalayıp bu maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın ise daha da kenetlenerek 12. adam olarak takıma sonuna kadar destek vermelerini, centilmence tezahürat etmelerini istiyoruz. Sadece fanatik taraftarımızı değil tüm Nazillili futbolseverleri stada davet ediyorum. Nazilli Medyamızın da takımın yanında olmasını, zirveye oynayan takımlarına destek vermelerini istiyorum."

TAKIMIN EKSİKLERİ VAR

Güngör, takımda gördüğü eksikleri de dile getirerek, "Bu güne kadar seyirci avantajımızı çok fazla kullanamadığımız düşünüyorum. Takımımızın 12. adamı olan taraftarlarımızı tribünde birlik olarak sadece bizleri motive edici desteğe davet ediyorum. Onlar güçlü oldukça bizlerde kesinlikle sahada daha güçlü oluruz. Takım genç ve tecrübesiz oyunculardan oluşuyor. Oyunda topa olan hakimiyetimiz az. Top sürme, top hakimiyeti, pas trafiği, oynama kabiliyeti çok önemlidir. Takımda en önemli unsur disiplin ve futbolun doğrularını oyuna yansıtmaktır. Çünkü tüm emeklerin karşılığı sporculardır. Ara transfer döneminde pek fazla transfer yapma yanlısı değilim. Transferde en önem verdiğim konu karakterini bilmediğimiz dış transfer yerine iyi tanıdığımız futbolcuların iç transferidir. Ama zorunluluk varsa kulübün geleceğine katkı sağlayacak futbolcuların alınması taraftarıyım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Akoğlu Taşkın Güngör Polatlı Nazilli Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title