Haberler

Naşa'da Kaplıcaya Yeni Lojman

Kütahya Simav'a bağlı Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, belediye olarak işlettiği Naşa Kaplıcalarındaki yatak kapasitesini artırmak için yeni lojman yapımına bahar aylarında başlayacaklarını bildirdi.40 yataktan oluşan 5 yeni lojman ile şifalı...

Kütahya Simav'a bağlı Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, belediye olarak işlettiği Naşa Kaplıcalarındaki yatak kapasitesini artırmak için yeni lojman yapımına bahar aylarında başlayacaklarını bildirdi.

40 yataktan oluşan 5 yeni lojman ile şifalı suları ile ünlü kaplıcadaki yatak kapasitesini 110'na çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden MHP'li Başkan Kadir Bütüner, 900 bin TL'ye mal olması planlanan lojmanlar için İller Bankasından kredi desteği sağladıklarını bildirdi.

900 bin TL'lik İller Bankası kredisini 10 yıla yaydıklarını ifade eden Başkan Bütüner, yapacakları 40 yataklı 5 yeni lojman için belediye olarak hiçbir mali zorluk çekmeyeceklerini bildirdi.

Her bir lojmanda 60'şar metrekareden oluşan 8'er daire yer alacağını kaydeden Başkan Bütüner, "Her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turistin yararlandığı şifalı suları ile ünlü kaplıcamızdaki yatak sayımız 70'den 110'a çıkacak. Yatak kapasitemizi planlı bir şekilde her yıl artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Yeraltından çıkan 80 derecelik sıcak suyun cilt ve deri hastalıkları başta olmak üzere kırık ve çıkıklar, cinsel rahatsızlıklar, kireçlenme, mide ülseri, egzama, bel fıtığı, ortopedik rahatsızlıklar, böbrek taşlarının dökülmesi, her türlü romatizmal hastalıklar, ruhen ve bedenen görülen yorgunluklar, kadın hastalıkları, nevrit, nevralji, lumbago ve ameliyatlar sonrası rehabilitasyonlara iyi geldiğinin doktor raporları ile tescillendiğini ifade eden Başkan Bütüner, "Kaplıcamızın şifalı sularının ünü her geçen yıl daha da artıyor. Şifa aramak için gelen müşterilerimize konutlarının rahatlığında huzurlu ve sissiz bir ortamda kaliteli sağlık hizmeti sunuyoruz" dedi.

Başkan Bütüner, 60 metrekareden oluşan dayalı döşeli bir apart dairenin bir geceliğinin 38 TL olduğunu ve bu dairede 5 kişilik bir ailenin rahatça barınması için her türlü kolaylığın belediye tarafından sağlandığını kaydetti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title