Haberler

Muş'ta Nevruz Kutlaması

Muş'ta Nevruz kutlaması HDP'nin organize ettiği Nevruz etkinliği ilgi görmediMUŞ - Muş'ta Halkların Demokratik Partisi tarafından organize edilen ve vatandaşların ilgi göstermediği Nevruz kutlamaları olaysız bir şekilde tamamlandı.

Muş'ta Nevruz kutlaması

HDP'nin organize ettiği Nevruz etkinliği ilgi görmedi

MUŞ - Muş'ta Halkların Demokratik Partisi tarafından organize edilen ve vatandaşların ilgi göstermediği Nevruz kutlamaları olaysız bir şekilde tamamlandı.

İstasyon Caddesi Tren Garı mevkiinde düzenlenen etkinliğe HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, partililer ve az sayıda vatandaş katıldı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı kutlamalarda konuşan Burcu Çelik Özkan, Türkiye'de yeni bir toplumsal sözleşmenin hep birlikte, yeniden inşa edilmesi için mücadele etmeleri gerektiğini belirterek, "Fakat, özellikle 16 Nisan günü sandıklara giderken, Selahattin Demirtaş'ı ve Figen Yüksekdağ'ı unutmayacağız. Biz tek kişi kalsak da, bütün düşüncelerimizle, bütün inancımızla, bu demokratik siyaset zemininde halkların kardeşliği için, barış için, özgürlük için mücadele etmeye devam edeceğiz. Alandaki bütün halkın gözlerinin içindeki inancı görüyorum. Biz gücümüzü, inancımızı sizlerden alıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Nevruz ateşi yakıldı. Vatandaşların ilgi göstermediği program, verilen konserin ardından olaysız bir şekilde sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Burcu Çelik Özkan Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title