Haberler

Müftülük Vatandaşlara Gül Dağıttı

Kabadüz İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara gül dağıttı.

Kabadüz İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara gül dağıttı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kabadüz Lisesi toplantı salonunda bir program düzenleyen Kabadüz İlçe Müftülüğü ilk olarak saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Karakiraz Mahallesi Maraşlıoğlu Camii İmam Hatibi Muhammed Coşkun'un Kur'an tilavetinden sonra Esenyurt Köyü Cami İmam Hatibi İbrahim Çiçek okunan Kur'an-ı Kerim'in Türkçe mealini açıkladı.

Etkinlikte bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Faruk Ana, "Biz yaratılıştan onurlu ve şerefli kılınan ve bu onur ve şerefini yaşamı boyunca koruyan insanları çok seviyoruz, çok destekliyoruz ve onlarla cennette buluşmak istiyoruz. Yine biz yaratılıştan onurlu ve şerefli kılınan ancak bu değerlerini koruyamamış olanların da tövbe etmesini diliyoruz, analarından yeni doğmuş gibi bağışlanmalarını istiyoruz, hayatlarının kalan kesimini onurlu ve şerefli bir şekilde yaşamalarını Allah'a kulluk yapmalarını arzuluyoruz, bunu sağlamak için uğraşıyoruz. Yine biz yaratılıştan onurlu ve şerefli kılınan ancak bu değerlerini koruyamamış ve tövbeye de yaklaşmayanların Allah'ın adaleti gereği hak ettikleri cezaları alacaklarına ve kendilerinin alın teri ile inşa edilen cehenneme atılacaklarına ve orada ebedi kalacaklarına inanıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Ordu İl Müftü Yardımcı Saim Şirin, "Peygamberimiz, İnsan ve Onuru" konulu konferans verdi.

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili ilköğretim okullarında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğe Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Belediye Başkanı Orhan Aktaş, Ordu İl Müftü Yardımcı Saim Şirin, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çiçek Esenyurt Kabadüz Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title