Haberler

Müftü Aktoprak'tan Kurum Ziyareti

Muş’un Varto Müftüsü İsmail Aktoprak, Cuma namazı öncesinde kurumları gezerek Ramazan ayının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Muş'un Varto Müftüsü İsmail Aktoprak, Cuma namazı öncesinde kurumları gezerek Ramazan ayının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Varto Müftüsü İsmail Aktoprak, beraberindekilerle cuma saatinden önce ilçe merkezinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile memurlarını tek tek ziyaret etti. Sayılı günler kalan Ramazan ayı ve cuma günlerini tebrik eden Müftü İsmail Aktoprak, "Bugün hem cuma hem de Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kaldığından dolayı kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerini ve çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretimiz İlçe Müftülüğümüz bünyesinde olumlu geçtiğini düşünüyorum. Kurum amirlerimiz bizleri iyi bir şekilde karşıladılar. Kendilerine hem cuma günlerinin hem de Ramazan ayının başlaması nedeniyle kutlamalarda bulunduk. Bizi memnunla karşılayan özellikle kaymakamımıza, cumhuriyet savcımıza ve tüm kurum amirlerine teşekkür ederim" dedi.

Yapılan ziyaretlerde kurum amirlerine ve memurlara 40 ayette tevhit ve vahdet konulu broşürler hediye edildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aktoprak Müftü Varto Muş Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title