Haberler

Milaslı Avcılar Genel Kurul İçin Biraraya Geldi

Milas Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği, dün Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı.

Milas Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün Fabrika Sokak'taki dernek binasında gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan toplantıda derneğin faaliyet raporu hakkında bilgi veren Milas Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Özkan, "2014-2015 Av döneminde kara avcılığına kapatılan Güllük Dalyanı'nın tekrar ava açılması için Orman ve Su İşleri Bakanlığına dernek üyelerimizin imzaladığı 433 dilekçe gönderilmiştir. 03 Ağustos 2014 Pazar günü Güllük Dalyanı'nın tekrar avcılığa açılması için Milas Atapark'ta yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirildi. Bu eylemimiz Yaban TV de günlerce yayımlandı. AVBİS sistemine hayır kampanyası düzenlendi ve 275 adet imzalı dilekçe AYHAK konfederasyonuna gönderildi. Konfederasyonunda desteği ile 2015-2016 Av Döneminde Güllük Dalyanı tekrar avcılığa açıldı. 2016-2017 Av Dönemi başlarında OHAL dolayısıyla ilimiz Muğla'da konan tüfek taşıma yasağı dolayısıyla avcılık, Muğla Merkez Avcılar Derneği ve Fethiye Avcılar Derneği ile birlikte hareket edilerek mağduriyetimiz valimize anlatıldı. Av dönemi öncesi de avcılık faaliyeti serbest bırakıldı. Zorlukla açtırılan Güllük Dalyanı son iki yıldır Milas-Bodrum Havaalanı'nın güvenlik zaafiyeti dolayısıyla kapatılması gündeme gelmiş. Ancak İlçe Av Komisyonu toplantısında tel örgülere 400 metre hariç avlağımız gene avcılığa açıldı. Bunun gibi birçok çalışmamız oldu." Diye konuştu.

334 geçerli oyun kullanıldığı genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulları şöyle oluştu: Yönetim Kurulu Asil Listesi; (Başkan) Mustafa Özkan, Mehmet İnpınar, Murat Yıldırım, Settar Kıbrıslı, Ramazan Ördek, Serdar Yıldırım, Muharrem Çetin, Sunday Kök, Şerafettin Çakır. Yönetim Kurulu Yedek listesi ise Yaşar Güzeller, Serkan Demircioğlu, Mehmet Al, Ersoy Ölmez, Muhammet Taş, Ali Akyol, Servet Çetin ve Hasan Top'tan oluştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özkan Servet Çetin Avcılar Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title