Haberler

MHP Tefenni İlçe Başkanlığı'na Ümit Alagöz Yeniden Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tefenni İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresi yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tefenni İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresi yapıldı.

Tefenni Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongreye, İl Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Merkez İlçe Başkanı Avukat Atila Yeşilgöz, Tefenni İlçe Başkanı Ümit Alagöz, eski Tefenni Belediye Başkanı Metin Işıldar, Burdur, Tefenni ve çevre ilçe yönetimleri, Tefenni MHP Kadın Kolları üyeleri ve partililer katıldı. Divan başkanlığını Enver Türkmen'in yaptığı kongrede, raporların ve bilançonun oylaması yapıldı.

Kongrede konuşan İl Başkanı Cihat Çavuşoğlu, Türk milletinin zorlu ve kritik bir dönemden geçtiğini savundu. Çavuşoğlu, "Yaşadığımız coğrafyada savaş tamtamları çalmakta, kan ve gözyaşı hiç bitmemektedir. İşte böyle bir ortam içinde MHP'ye her zamandan çok ihtiyaç vardır" dedi.

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ümit Alagöz de özeleştiride bulundu. Alagöz, "Biz kendi içimizde birbirimizle uğraşıyoruz. 'Ben daha iyi ülkücüyüm' yarışını sözde yapıyoruz. Yerelde görevlerimizi yapmadan genel merkezi eleştiriyoruz. Siyasi görüş ve ideolojimize destek olmaya çalışan gazeteyi okumuyor, televizyonu izlemiyoruz. Çocuklarımızı ülkücü terbiyeden uzak tutuyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan oylama sonunda Ümit Alagöz, 63 oyla MHP Tefenni İlçe Başkanlığı'na yeniden seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine, Gülşenay Çetin, Osman Padem, Mustafa Yıldıran, Ergün Erkal, Musa Tosun, Bayram Yavuz, Şeref Kara, Mehmet Çetin, Halil Güney, Ramazan Dilmen, Hakan Özdemir, Ali İsmail Yıldıran, Mehmet Özyörük ve Abdurrahman Gül seçildi.

- BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ümit Alagöz Tefenni Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title