Haberler

MHP Talas İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Kayseri İl Teşkilatı, ilçe kongrelerini Talas'ta sürdürdü.

MHP Kayseri İl Teşkilatı, ilçe kongrelerini Talas'ta sürdürdü. Kongrede, mevcut Başkan Mehmet Erhan'ın tek liste ile katıldığı seçimde, Erhan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kongreye katılan MHP Kayseri Miletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, burada yaptığı konuşmada, MİT yasası ile, terör örgütlerinin sığınacak yeni bir alan bulacağını ileri sürerek, "Dış politikada olduğu gibi iç politikada da Türkiye gerçekten tarihte görülmemiş bir hukuksuzluk yaşamakta. Anayasamıza göre Türkiye'deki bütün vatandaşlarımızın eşit şartlara sahip olması gerekir. Halbuki ayrıcalıklı bir sınıf yaratılmaktadır. Özellikle son MİT yasasıyla" dedi.

Kongreye katılan MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Özgür Bayraktar ise, Türk Milleti'nin yararına ve hayrına olmayan her durumun karşısında olduklarını söyledi. Bayraktar, "Bizim geçmişimizde çekilen bunca çile ve dökülen bunca gözyaşı ve kandan sonra bizim en büyük şahidimiz, vatan ve millet sevgisinde tarihin bizatihi kendisidir" dedi.

MHP İl Başkanı Mete Eke ise, Talas-ta gerçekleştirilen kurultay ile birlikte iktidarın yol haritasını belirlediklerini söyledi. Eke, "Milli duruşu ve politik anlayışı ile sürekli haklı çıkan MHP-nin varlığı düşmanlarımızın korkulu rüyası olmuştur. İşte böylesi bir ortamda Milliyetçi Hareket olarak milletimize hizmet etme arzusu ile mücadelemizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan tarafından İl Başkanı Mete Eke ve Talas Kadın Kolları'na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kongrede yapılan seçimlere tek liste olarak gidildi ve mevcut başkan Mehmet Erhan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Seçimler sonucu İlçe Yönetim Kurulu, C. Osman Çıkrıkçıoğlu, Tuncer Ceyhan, Şükrü Sayer, M.Ali Yılmaz, Abdullah Çelebi, Rıza Ünlü, Oğuzhan Şahin, Ahmet Cambaz, Kadir Akçınar, M.Kemal Güllüev, Ali Duman, Alper Köksal, Ahmet Koyuncu, Tavfik Bıyıklı, Tansel Ayaz, Mustafa Ağaç, Bekir Can ve Erbay Ayas'tan oluştu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

türkiye Kayseri Talas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title