Haberler

MHP'liler İftar Yemeğinde Buluştu

MHP Samsun İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine yüzlerce insan katıldı.

MHP Samsun İl Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine yüzlerce insan katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı'nın geleneksel iftar yemeği Gazi Kır Düğün Salonu'unda düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Duman, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Duman, yemeğin düzenlenmesinden dolayı parti yönetimine ve katılımcılara teşekkür etti.

Düzenlenen yemekte izdiham olduğundan dolayı bir çok insan yemek yiyemedi. Bundan dolayı helallik alan İl Başkanı Şaban Kılıç, "Düzenlediğimiz yemekte izdiham oldu. Bir çok arkadaşımız yemek yiyemedi. Hakkınızı helal edin. MHP'nin Samsun'da ne kadar güçlü olduğunu, düzenlenen bu iftar yemeğindeki izdihamla anladık. Sonbahar da yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Samsun'da belediyelerin hepsini alacaktır. Herkesin kabul gördüğü adaylarımızla belediye başkanlıklarını AK Parti'den alacağız. Kazanmama yönünde benim hiç bir şüphem yok, kimsenin,de olmasın" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cemalettin Şimşek Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title