Haberler

MHP Kavak ve Ladik Adaylarını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Kavak ve Ladik'in ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Kavak ve Ladik'in ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

MHP Samsun İl Başkanlığı, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Kavak ve Ladik ilçe belediye başkanı için adayını açıkladı. Parti İl Binasında açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, düzenlenen tören ile mevcut Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün'ü ve Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan'ı aday gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar olması gerektiğine dikkat çeken MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek," Türkiye'de gelişen şartlar bunu gösteriyor. Biz bunu milletimize anlatmak zorundayız. Biz vatandaşımızın ayağına giderek, MHP'nin iktidarı için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Açıklanan iki kardeşimiz hakkında çok laf etmeye gerek yok. Çünkü, bu arkadaşlarımız, kardeşlerimiz belediyecilikte kendilerini ispat etmişler. Ben seçimi alacaklarından eminim"diye konuştu.

Adaylığı açıklanan Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan," MHP'yi hem yöremizde, hem bölgemizde, hem de ülkemizde birinci parti yapacağız. Başka kurtuluşumuz yok. Bize inanın evvelallah sonra partimizin gücü, halkımızın desteği ve kendi çabalarımızla MHP'yi iktidara getireceğiz" şeklinde konuştu.

MHP'nin Kavak ilçesinden adaylığını açıkladığı Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ise, " Biz çalmak için değil, çalışmak için geldik. Bunu da başardık. Genel merkezimizin il ve ilçemizin tercihleriyle, şuanda kıymetli başkanımız adaylığımızı açıklamış durumda. Biz de bu şanlı bayrağı asla yere düşürmemek için siz değerli ülküdaşımızında boynunu büktürmemek için var gücümüzle gecemizi gündüzümüze katarak ilçe de, ilde ve her yerde çalışmaya devam edeceğiz"ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Ladik Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title