Haberler

MHP İl Başkanı Aksoy: "Terörle Müzakere Değil Mücadele Edilir"

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıda Manavgat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıda Manavgat'ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. İl Başkanı Aksoy, "Terörle müzakere değil mücadele edilir" dedi.

Gerçekleşen toplantıya MHP Antalya eski Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, MHP İl ve İlçe yönetimi Büyükşehir ve Manavgat Belediye meclisi üyeleri basın mensupları hazır bulundu.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy "MHP İl Başkanlığı olarak yarın seçim yapılacakmış gibi Antalya'mızın tüm ilçelerini gezip ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretlerde sadece ilçe başkanlığını değil kamu kurum ve kuruluşları, bazı yerlerde Pazar yerlerini, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Şimdilik Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz ama sonrasında sahaya ineceğiz. Manavgat, Alanya ve Kemer turizm açısından önemli şehirler. Malum kötü bir sezon geçti ve önümüzdeki döneminde neyi beklediğini bilemiyoruz. O nedenle turizmci iş adamlarımızı da ziyaret ederek sektörün sorunlarını da yerinde dinleyeceğiz" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Yayla dağında Türkmen kamplarını ziyaret ettiklerini belirten Aksoy, "Orada soydaşlarımızın hangi şartlar altında yaşadıklarını yerinde gördük. Ortadoğu bir bataklık içerisinde. Ama orada bir savaş var diyerek Türkiye geçmişten buyana her zaman misafirperver bir millet olmuştur. Orada da 450 bin Suriye ve Türkmen vatandaş var. Bunların kontrol altında tutulması son derece önemli. Çocuklar, kadınlar ve siviller ölüyorsa orada bizde buna sessiz kalamayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğun ve geçmişten buyana bu Millet her zaman Devlet anlayışı içerisinde güçlü olmuştur. Kapısı da bu manada sıkıntı içerisinde olan herkese açıktır" dedi.

"Terör olayları her gün artarak devam ediyor"

Terör olaylarının her gün artarak devam ettiğini belirten İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Türkiye'de ne zaman, nerede ve hangi şartlarda patlama olacağını kestiremiyorsunuz. Son olarak bu Beşiktaş'taki patlamadan dolaylı şehit olan hem polislerimize hem de vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Bunları söylerken de bir şeyinde altını çizmek lazım. Devletin istihbarat birimleri gerekli önlemleri almadı. Bunun için görev yapıyorsun ve maaşını bunun için alıyorsun. Bir can kaybından sonra şuydu buydu demenin bir anlamı yok. Terörün dini, dili ve Milleti falan olmaz. Fransa'nın, Almanya'nın terörü şöyledir, Türkiye'nin terörü böyledir diyemeyiz. Terör nerede hangi Ülkede olursa olsun aynıdır. Terörle müzakere edilmez mücadele edilir. Bu ülke'de bir 15 Temmuz süreci yaşanmıştır. Bir darbe teşebbüsü yaşanmıştır. Şehitlerimiz vardır. Türkiye'nin Milli iradesi Meclis bombalanmıştır. Bugün an itibariyle siyaset yapabiliyorsak bunu Milletin Milli ve ortak iradesine borçluyuz. Bununla birlikte MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin de saat 22.00 sıralarında ortalıkta kimse yok iken evinden parti genel merkezine gelerek Başbakanlığa özel kalemi aracılığı ile bilgi vererek demokrasinin yanında olduğunu ve her türlü darbe girişimine karşı olduğunu ifade etmiştir. FETÖ terör örgütüne yönelik her gün tutuklamalar yapılmakta ve bunlar ayıklanmaktadır. Biz MHP olarak iyi olan işlere iyi, kötü olana işlere kötü deriz. MHP geçmişten buyana genel başkanımız başta olmak üzere cemaat yapılanmasına karşı her zaman mesafeli durmuştur. MHP her zaman her dönem elini değil gövdesini taşın altına koymuştur koymaya da devam edecektir" dedi.

Kahvaltının ardından kahvaltıya katılanlar ırmak kenarında toplu fotoğraf çektirirken MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy'a Manavgat'ın yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi sundu.

MHP heyeti İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında şehit olan polis memurları ve vatandaşlar için Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül'e baş sağlığı ziyaretinde bulundular. MHP'lilerin programı Sivil toplum Kuruluşlarına gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Aksoy Manavgat Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title