Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Milas'ta

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milas'a bağlı Beçin beldesinde partililere ve vatandaşlara hitap etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milas'a bağlı Beçin beldesinde partililere ve vatandaşlara hitap etti. Durmaz, hükümeti eleştirdi.

MHP Muğla İl Kongresi için Muğla'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ilçe teşkilatlarını ve belediyeleri ziyaret etti.

Milas'a bağlı Beçin beldesinde bir kahvehanede partililerle bir araya gelen Durmaz ve MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sadir Durmaz'ın ziyaretinde İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek, ilçe yönetimi, kadın kolları ve partililer de hazır bulundu.

Kısa süre önce uygulanmaya başlanan Okul Sütü projesine de değinen Sadir Durmaz, "Okul sütü projesi, dünyada yaklaşık 50 ülke tarafından hali hazırda uygulanan, bizim de hükümette bulunduğumuz 2001-2003 yılları arasında Ankara, İzmir, Diyarbakır ve İstanbul'da, bir milyon 100 bin öğrenciye yönelik olarak yaptığımız bir proje. AKP hükümeti işbaşına geldiği 2003'te fiziki şartların yetersizliği sebebiyle bunu kaldırdı. Biz tüm Türkiye'de yaygınlaşmasını beklerken kalktı. 11 yıl sonra akılları başına geldi. 11 yıl sonra doğru bir karar verdiler ama bu seferde işin içine rant girince, apar topar yeterli hazırlık yapılmadan, altyapı oluşturmadan yapılan iş olduğu için bu tür sıkıntılar oldu" dedi.

Toplantı, partililerin sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Muğla Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title