Haberler

Medıcal Park Hastaneler Grubu Başkanı Usta:

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Türkiye'nin, Sponsorların Spor Kulüpleri İçin Yarışa Gireceği Bir Döneme Doğru Gittiğini Söyledi

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Türkiye'nin, sponsorların spor kulüpleri için yarışa gireceği bir döneme doğru gittiğini söyledi.

Muharrem Usta, isim sponsoru oldukları Medical Park Antalyaspor'u ziyaret etti. Kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu ve teknik direktör Mehmet Özdilek ile de bir araya gelen Usta, Medical Park Grubu'nun birçok şehirde hastaneleri bulunduğunu belirterek, Antalya'daki hastanelerini çok önemsediklerini söyledi. Usta, Antalya'daki hastanenin bölgeye katkısının büyük olduğuna ve hastanede güzel işler yapıldığına işaret ederek, geçen yıl dünyada en çok organ nakli yapılan hastanenin Antalya'daki hastaneleri olduğunu anlattı.

Antalyaspor'a sponsor olduklarının altını çizen Usta, sponsorlar olmadan tüm dünyada spor kulüplerinin geleceğini garanti altına almasının zor olduğuna değindi. Usta, şunları söyledi:

'Türkiye, sponsorların spor kulüpleri için yarışa gireceği bir döneme doğru gidiyor. Bundan sonraki dönemlerde Antalyaspor için onlarca firmanın sponsorluk için yarışabilir olması gerekir. Sponsorların yarışabilir hale getirilmesine özendirilmeli. Bu işbirliğini Antalyaspor'un geleceği açısından önemsiyoruz. Bir çok firmanın Antalyaspor için yarışa gireceği döneme girilecek. Antalyaspor'un altyapısı için tesisler yapılıyor. Bu çok önemlidir.'

Medical Park Antalyaspor'da, işin sportif tarafıyla A'dan Z'ye ilgilenen, o sorumluluğu taşıyan ve Antalya için büyük şans olan Mehmet Özdilek'in bulunduğunu dile getiren Usta, Antalyaspor'un bir şirket gibi yönetilmesi için çok iyi işbirliğinin bulunduğunu, bu yapıya destek olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini kaydetti. Usta, Antalya'ya bir de üniversite kazandırmanın peşinde olduklarını, bunu başardıkları takdirde, bir tarafta hastane, bir tarafta üniversite, bir tarafta spor kulübüyle işbirliğinin kendilerini kökten Antalyalı yapacağını söyledi. Usta, kurulacak üniversitenin vakıf üniversitesi olacağını, İzmir'de İzmir Üniversitesi'nin de kendilerinin olduğunu, oradaki tecrübelerini Antalya'ya taşıyabileceklerini bildirdi.

- KULÜPLERE 10 MİLYON DOLARLIK KATKI-

Spor Toto Süper Lig'de 18 takım bulunduğunu hatırlatan Muharrem Usta, şöyle devam etti:

'Spor Toto Süper Lig'inde 5 takımının sağlık sponsoruyuz. İstanbul'da Galatasaray, Kaşımpaşa, İstanbul Büyükşehir, Trabzonspor ve Antalyaspor takımları bulunuyor. Galatasaray bayan voleybol ve basketbol takımları ile isim sponsorluğumuz var. Hastanemiz olan bütün şehirlerde spor takımlarının sponsoruyuz. Engellilerle ilgili birçok şehirde faaliyetimiz var. Kulüplere yıllık 10 milyon dolar sponsorluk parası ödüyoruz. Belki gelecekte çok daha büyük projelerle spor kulüplerine katkımız olacaktır. Biz bir-iki yıllık yolculuğa çıkmadık. Uzun süreli çalışmak istiyoruz.'

Bir gazetecinin, 'Antalyaspor'a isim sponsorusunuz. Gelecekte futbolcu sponsorluğu da yapmayı düşünüyor musunuz' sorusuna Usta, 'Kurulan bu bağ, şartlar gereği yeni pozisyonlar ortaya çıkarabilir. Bir kulübün başarısı, ekonomik altyapısına bakıp futbolcu transferi yapabiliriz. Bu ekonomik gücümüzün zedelenmemesi şartıyla olur. Bunu zaman gösterir. Neden olmasın' yanıtını verdi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu da isim sponsorları olan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın Antalyaspor'u ilk kez ziyaret ettiğini, Medical Park ile ilişkilerinin isim sponsorluğunun da üzerinde bulunduğunu, sosyal ve diğer aktivitelerde de birbirlerine destek olduklarını kaydetti.

(DE-ŞEN-SÇ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title