Haberler

Marmaris'te Coşkulu Cumhuriyet Yürüyüşü

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhuriyetin 90. yıl coşkusu sokaklara taştı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhuriyet'in 90. yıl coşkusu sokaklara taştı.

Marmaris Kaymakamlığı'nın düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü'nde Marmarisliler Türk Bayraklarıyla yürüdü. Binlerce vatandaş Cumhuriyet'in 90. Yılı'nı coşkuyla kutladı.

Cumhuriyeti Bayramı'nın 90. Yıl Dönümünü kutlamak için Marmarisliler sokaklardaydı.7'den 70'e çok sayıda vatandaş Türk Bayrağını alarak Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı'ndaki Kenan Evren İlköğretim Okulu kavşağında buluştu.Marmaris kaymakamlığı'nın düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü saat 16.00'da başladı.Korteje Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli, AKP Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, kamu kurumları, oda ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Marmaris sokakları Türk Bayraklarıyla süslenirken Binlerce vatandaş marşlar eşliğinde yürüdü.Yürüyüş yapanlar Atatürk Meydanı'na geldiğinde Andımız' ı okudu.Cumhuriyet Yürüyüşü 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title