Haberler

Mardin Valisi Demirtaş, iftar programında müjdeleri verdi

Güncelleme:

Mardin Valisi Demirtaş, iftar programında müjdeleri verdi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen toplu iftar programına katılan Vali Mahmut Demirtaş, ilçede yapılacak olan çalışmalarla ilgili müjdeleri verdi.

Mardin Valisi Demirtaş, iftar programında müjdeleri verdi

MARDİN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen toplu iftar programına katılan Vali Mahmut Demirtaş, ilçede yapılacak olan çalışmalarla ilgili müjdeleri verdi.

Ramazan ayının bereketi ve manevi hazzını merkez ve ilçelerde vatandaşlar ile iftar sofrasında paylaşmaya devam eden Vali Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından İpekyolu Mahallesi Ali Ertaş Caddesi üzerinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan iftar programında konuşan Vali Mahmut Demirtaş, bereket, birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayının Mardin'de çok bereketli geçtiğini söyledi. Mardin genelinde yaklaşık 10 bin aileye sıcak yemek ulaştırıldığını belirten Vali Demirtaş, "İlçe kaymakamımız çok ciddi anlamda vatandaşlarımıza hem gıda yardımı hem de evde bakıma muhtaç sıcak bir yemek yapan vatandaşlarımıza da akşamları yemek götürüyor. Aynı zamanda tüm kaymakam ve belediye başkanları arkadaşlarımız akşamları sokaklarda, caddelerde veyahut düğün salonlarında sıcak yemek veriyorlar" dedi.

Otogar ve Millet Bahçesi müjdeleri verildi

Konuşmasına Kızıltepe ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara değinen Vali Demirtaş, "Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Vali olarak geldiğimiz günden beri Mardin'de olduğu gibi Kızıltepe'de de güzel hizmetlere imza atıyoruz. Yatırımlar yapıyoruz. Geçen yıl Kızıltepe'ye 127 kilometre sathi kaplama yaptık. ve yine 20 kilometrenin üzerinde de asfalt beton döktük. Şu an üzerinde bulunduğumuz Ali Ertaş Caddesini geçen yılın sonlarına doğru bitirdik. Burası tozdan topraktan geçilmiyordu. Şimdi vatandaşlarımız oturup yemek yiyebiliyor. İftarını burada yapabiliyor. Bu da bizim açımızdan çok sevindirici. Allah nasip ederse bu sene dünya ve Türkiye standartlarına uygun bir otogar yapacağız, ihaleye çıktık. Burada içme suyu şebekesini, kanalizasyonlarını yapıyoruz. Yine Allah kısmet ederse Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 150 dekar büyüklüğünde Türkiye standartlarının çok üzerinde güzel bir Millet Bahçesi yapacağız. Yardım ve dayanışma ayında inşallah birbirimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Dayanışmamızı, yardımlaşmamızı artıracağız. Birbirimizle güzel geçineceğiz. Allah için seveceğiz birbirimizi" şeklinde konuştu.

İftar programına Vali Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title