Haberler

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. Yaşını Kutladı

Güncelleme:

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56.yıldönümünü cemiyet binasında pasta keserek kutladı.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. yıldönümünü cemiyet binasında pasta keserek kutladı.

Cemiyette yapılan kutlamaya Manisa Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve basın mensupları katıldı.

Cemiyetin 56. yılının kutlanmasından duyduğu memnuniyeti belirten Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, "Bu kutlama geleneğini yaşatanlar sizlersiniz. Sizler şuana kadar toplumun aynası oldunuz. Hepimizin yaşamında basının özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Tabi benim çalıştığım dönem içerisinde basının her alanda desteğini gördüm. Arkadaşlarımızın çok zor şarlarda bile görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını gördük. Basın mensuplarımız böyle gayretli çalışmasaydı tahmin ediyorum Manisa'da her şey daha yavaş işlerdi. Tarihin eski olması o yerin saygınlığını ifade ediyor. Bazı yerlerde birden fazla cemiyetin olduğunu görüyorum. İlimizde tek bir tane olması Manisa basınının birlik beraberlik içinde olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

Bu mesleği yaptığından dolayı şeref duyduğunu ifade eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, "Bu gün 56.yılımızı kutluyoruz. Manisa yerel ve ulusal basının birlik beraberlik içinde çalıştığı ender illerden biri. Herkes görevinin başında olabildiğince kimseye zarar vermeden görevini yapmaktadır. Gazetecilik çok zor bir iş.

Basın mensuplarımızda olabildiğince bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar" dedi.

Ertuğrul Aytaç, konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın cemiyetin 56. yıldönümü dolayısıyla gönderdiği mesajı gelen misafirlere okudu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Daşöz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title