Haberler

Mamak Belediyesi Engelliler Günü Programı

Güncelleme:

Ankara'nın Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi. Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını sağlamak adına birçok projeyi hayata geçiren Mamak Belediyesi, Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşları unutmadı. Aile Merkezlerinin özel eğitim kurslarında eğitim alan engelli kursiyerler, Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde program düzenledi. Bu anlamlı programa Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katılarak engelli vatandaşlarla buluştu. Bir dizi sahne gösterisi gerçekleştiren engelli kursiyerler sergiledikleri halk oyunları ile de büyük alkış aldı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, özel eğitim sınıfı kursiyerlerinin yaptığı el emeği göz nuru el işlerinin yer aldığı sergiyi gezerek bilgi aldı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı konuşmada, 'Sevgiyle aşılamayacak engel yoktur. Her türlü engeli aşmaya çalışan azim ve kararlılıklarıyla bir mücadele simgesi olan engelli kardeşlerimizin her daim destekçisi olduğumuzu, her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum' dedi.

Ankara'nın Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde Dünya Engelliler Günü programı düzenlendi.

Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını sağlamak adına birçok projeyi hayata geçiren Mamak Belediyesi, Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşları unutmadı. Aile Merkezlerinin özel eğitim kurslarında eğitim alan engelli kursiyerler, Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde program düzenledi. Bu anlamlı programa Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katılarak engelli vatandaşlarla buluştu.

Bir dizi sahne gösterisi gerçekleştiren engelli kursiyerler sergiledikleri halk oyunları ile de büyük alkış aldı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, özel eğitim sınıfı kursiyerlerinin yaptığı el emeği göz nuru el işlerinin yer aldığı sergiyi gezerek bilgi aldı.

"Sevgiyle aşılamayacak engel yoktur"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı konuşmada,"Sevgiyle aşılamayacak engel yoktur. Her türlü engeli aşmaya çalışan azim ve kararlılıklarıyla bir mücadele simgesi olan engelli kardeşlerimizin her daim destekçisi olduğumuzu, her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Mamak Belediyesi Ankara Dünya Dizi Aile Engelliler Belediye Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title