Haberler

Ladikliler Kaz Tiridi İkram Etti

Samsun Lâdikliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu yöresel Kaz Tiridi Yemeğinde Ladikliler salonu doldurdu.

Samsun Ladikliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu yöresel Kaz Tiridi Yemeğinde Ladikliler salonu doldurdu.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Kaz Tiridi gecesine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 25'inci dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Samsun Dernekler Federasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş, İstanbul Samsun Dernekler Federasyon Başkanı Bahri Gökmen, Ladikliler Dernek Başkanı Fatih Zeybek ve çok sayıda Ladikli vatandaş katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsun Ladikliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Zeybek, "Derneğimiz 1 yıl önce bu salonda kuruldu. 1 yıldır Esenyurt 'ta hemşerilerimize hizmet ediyoruz. 15 Temmuz'da meydanlarda hep beraberdik" dedi. Zeybek'in ardından söz alan İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu(İSDEF) Başkanı Bahri Gökmen, "Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Özbalcı; "Bambaşka bir havaya büründüm"

Ladik'te bulunan hemşerilerinin sayısının İstanbul'daki Ladik nüfusundan daha az olduğunu dile getiren Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "Değerli hemşerilerim, kıymetli kardeşlerim sizleri böylesi coşkulu bir kalabalık halinde gördüğüm anda için onur ve gurur duydum. İnanın bambaşka bir havaya büründüm. Bir tarafta başpehlivanlarımız, bir tarafta iş adamlarımız ve diğer tarafta Ladik'ten buraya gelmiş, işini ve mesleğini devam ettiren kardeşlerimi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Kadıoğlu; "Hakimiyet gerçek anlamda kayıtsız, şartsız milletin olacaktır"

Ladiklilerin birlik ve beraberliğinden dolayı tebrik ettiğini dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "2002'den beri size hiç yalan söylemedik. Yapacaklarımızı önce sizlere danıştık, söyledik ve sonrasında hepsini yaptık. Anayasa, devletin gücünü kendi gücü gibi kullananlara karşı halkı koruması için getirilmiş kurallardır. Yeni sistemle beraber halkın direk atadığı bir meclis ve Cumhurbaşkanı geliyor. Biz 'Tek adamlık' değil, halkın hesap soracağı ve yaptıklarından sorumlu olan bir Cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Bu sistemle birlikte hakimiyet gerçek anlamda kayıtsız, şartsız milletin olacaktır. Ülkemiz 16 Nisandan sonra daha da aydınlık yarınlara gidecek. Artık vesayetten kurtulacağız" dedi.

Konuşmaların ardından protokol mensuplarına plaket takdim edildi. Plaket takdim töreni ardından semazen gösterileri yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yeni İstanbul Samsun Ladik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title