Haberler

Kutlu Doğum Coşkusu Salona Sığmadı

Niğde'de Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen "Peygamber Efendimizi Anma Gecesi" yoğun ilgi gördü.(GESİAD) katkılarıyla Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Niğde'de Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen "Peygamber Efendimizi Anma Gecesi" yoğun ilgi gördü.

Niğde Bor Belediyesi ve Genç Sanayiciler ve İş Adamlar Derneği'nin

(GESİAD) katkılarıyla Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Niğde merkezin dışında Bor yolu üzerindeki Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda yapılan programa peygamber sevdalıları akın akın geldi. 5 bin kişilik salona 10 bine yakın vatandaş geldi. Salona sığmayan vatandaşlar geceyi dışarıda takip etti. Zaman Gazetesi İl Temsilciliğinin eksiksiz organizasyonu ile gerçekleşen ve

Asım Yıldırım'ın sunduğu programda mektup yarışmasında dereceye giren öğrenci ve yetişkinlerin yazdığı mektuplar seslendirildi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, "Üzerine basarak söylüyorum Peygamber aşkı bu başka bir şeye benzemez. Bu uğurda üstümüze düşeni yapmalı ve sorumluluklarımızı bilmeliyiz." dedi.

Hafız Selman Okumuş'un Kur'an tilaveti, ilahiyatçı yazar Kamil Şatır'ın konuşması ile devam eden program, Niğde İl Müftüsü Hasan Çınar'ın yaptığı dua ile son buldu.

Geceye Niğde Valisi Alim Barut, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor belediye Başkanı Sıtkı Erat, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Erat Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title