Haberler

Kütahyaspor'un Bal'daki Rakipleri Belirlendi

Güncelleme:

Kütahyaspor ve Dumlupınar Üniversitesi, 10. Grup'ta İstanbul'dan 4, Sakarya'dan 3, Eskişehir ve Düzce'den ikişer, Bolu'dan bir takımla mücadele edecek.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL), 2014-2015 sezonunda 10. Grup'ta yer alacak Kütahyaspor ve Dumlupınar Üniversitesi, İstanbul'dan 4, Sakarya'dan 3, Eskişehir ve Düzce'den ikişer, Bolu'dan bir takımla mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonunca (TFF) yapılan kura çekimine göre, BAL'da 12 takımlı bir, 13 takımlı 3, 14 takımlı 7 olmak üzere 11 grup belirlendi. Bu gruplarda 149 takım yer aldı.

Müsabakalar, 14 Eylül'de başlayacak. Çift devreli lig usulüyle oynanacak müsabakalar sonucu grup birincisi olacak takımlar doğrudan Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Gruplarını son iki sırada tamamlayacak ekipler ise küme düşecek.

BAL 10. Grup'ta, Kütahyaspor ve Dumlupınar Üniversitesi'nin yanı sıra Sakarya'dan Karasuspor, Serdivanspor ve Arifiye Kalaycıspor, Eskişehir'den Eskişehir Sağlıkspor ve Eskişehir Demirspor, Düzce'den Beyköy Belediyespor ve Düzcespor, Bolu'dan Kıbrıscıkspor ile İstanbul'dan daha sonra belirlenecek 4 takım bulunuyor.

Kütahyaspor, aynı grupta yer alan Eskişehir Sağlıkspor ile yaptığı hazırlık maçını, Ahmet Kılıçarslan'ın golüyle 1-0 kazanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir İstanbul Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title