Haberler

Kurumlar Vergi Rekortmeni Değişmedi

Malatya'da, kurumlar vergisi rekortmeni değişmedi.

Malatya'da, kurumlar vergisi rekortmeni değişmedi.

Gözde Sağlık Grubu olarak bilinen Ultra Emar Sağlık Merkezi, Malatya'da 2013 yılına ilişkin vergilendirme döneminin vergi rekortmeni oldu. Gruba bağlı Gözde Kışla Hastanesi olarak bilinen Güven Sağlık Hizmetleri ise üçüncü sırada yer aldı.

Konuyla ilgili hastanede düzenlenen basın toplantısında konuşan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, "2013 yılı Kurumlar Vergisi'nde Ultra Emar Sağlık Merkezi yani Gözde Sağlık Grubu birinci, Güven Sağlık Hizmetleri yani Gözde Kışla Hastanesi ise üçüncü oldu. Yıllardır bu manzara değişmiyor. Son 10 yılda Kurumlar Vergi rekortmenleri listesinde sürekli yer aldık. Son birkaç yıldır ise birinci sıradayız. Bu, kurumumuzun vergi vermenin kutsiyetini ve manasını anlamış olduğunu gösteriyor" dedi.

Karaman, grup olarak yatırımlarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Grup olarak kısa ve orta vadede bitirmeyi planladığımız 4-5 projemiz var. Bu projeler, bir şirket için bir ömre sığacak projeler ama hakikaten emin adımlarla ve hızlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Karakavak mevkiinde bulunan eski Alman Hastanesi'nin binasını devraldık. Oraya akademi hastanemizi taşıyacağız. Bölgenin en donanımlı, en güzel hastanelerinden birisini açacağız. Çevremizde vatandaşlarımızdan bu konuyla ilgili olumlu tepkiler aldık. Mevcut hastane binamızda kadın doğum ve çocuk dal hastanesini hizmete açacağız. Sağlık turizmi kapsamında Aydın Kuşadası'nda güzel ve donanımlı bir hastane planımız var. Bu da 1-2 sene içerisinde faaliyete geçecek. Adıyaman'da hastane binamız bitti ve teşrifatı yapılıyor. 3 aya kadar Adıyaman'da ikinci hastanemiz açılacak. Türkiye genelinde 7-8 tane hastaneler zinciri olan bir grup olacağız. Bu Malatya için bir gururdur. Hastaneler zinciri olan sayılı gruplar arasında yer alıyoruz. Bu anlamda Anadolu'dan çıkmış ilk grubuz."

Gözde Kışla Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Bozyiğit ise, vergi verme listesinde son yıllarda ilk sıralarda yer almanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Vergi, kutsal bir görevimizdir. Grup olarak, yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlıyoruz. Malatya'da büyük kurumlar arasında yer alıyoruz. Bunun karşılığını da verdiğimiz vergiyle gösteriyoruz" diye konuştu.

Bozyiğit, vergiye teşvik gelmesini beklediklerini kaydederek, "Yıllardır ilk sıralarda yer alıyoruz. Grubumuzun birisi 10 yıldır listede ve son yıllarda da birinci sırada bulunuyor. Bizde grup olarak son 10 yıldır listede yer alıyoruz. Bunun bir karşılığının olması gerektiğine inanıyorum. Hem vergiye teşvik anlamında hem de farklı şekilde ödüllendirilmesi gerekiyor ki, daha fazla yatırıma teşvik manasında diğer firmaların daha çok vergi ödeyebileceği bir pozisyon oluşabilsin" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaman Adıyaman Malatya Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title