Haberler

Kurt'ta Sur'da Büyük İlgi

Güncelleme:

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmaları kapsamında taziye ve esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Köy ve Mezra ziyaretlerini büyük bir hızla sürdüren Kurt, AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yontürk ile birlikte, Sur İlçe merkezindeki taziye ve esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflardan büyük bir ilgi gören Kurt, Sur İlçesi'nin AK Parti hizmetleri ile tanışması için destek istedi.

HİZMETLERİ YAPABİLECEK DONANIMA SAHİBİZ

Hizmet konusunda ciddi bir istek olduğunun altını çizen Kurt, "Sokaklar hizmeti haykırıyor. Bütün siyasal sloganların önünde bir beklenti halinde şuanda. İnsanların siyasal sloganlarıyla artık bu insanların ihtiyaçlarını karşılayamadığı hep beraber görüyoruz. Bizim kimliğimiz kültürümüzle beraber, aydınlık yarınlara hazırlanmış bir geleceği çocuklarla oluşturmak durumundayız. Sosyal, Kültürel ve ekonomik kalkınmayı beraberinde taşımalıyız. Siyasal kalkınmanın, siyasal eşitlenmenin bu anlamda sokaklar, esnaf, köylü bunu ciddi anlamda haykırır durumda. Biz bu sese kulaklarımızı kapatmıyoruz. Ve biz bu anlamda bu hizmetleri yapabilecek donanıma sahibiz. Bu anlamda sokakta insanların beklentilerinin ve umutlarının da bu şekilde bize yansıdığını görüyoruz. Biz sadece hizmete hazır olduğumuzu söylüyoruz. Bu halk takdir ederse bu başımızın tacı bir takdir olacaktır. Ama başkasın takdir ederse o da halkımızın kendi takdiri de başımızın tacıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abdurrahman Kurt Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title