Haberler

Kumluca'da Resim Sergisi Açıldı

Kumluca Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürlüğü tarafından "Gençlik Haftası Etkinlikleri" kapsamında resim sergisi açıldı.

Kumluca'da ortaokul ve liselerde eğitim öğretim gören öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan çalışmalardan oluşan resim sergisi açıldı.

Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule sergi salonundaki resim sergisinin açılış törenine Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erol Koca, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, ilçede eğitim öğretim gören ortaokul ve lisedeki öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resim çalışmalarını "Gençlik Haftası Etkinlikleri" çerçevesinde sergilemek istediklerini söyledi.

Sergide, yağlı boya, akrilik, pastel çalışması, sulu boya ve karakalem çalışmalarından oluşan yaklaşık 200 eser bulunduğunu ifade eden Koca, serginin üç gün süreyle açık kalacağını belirtti.

Açılıştan sonra davetliler müzik eşliğinde resim sergisini gezerek resimler hakkında bilgi aldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Belediyesi Canan Hançer Erol Koca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title