Haberler

Kudaka Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ve Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen girişimcilik eğitimi sona ermesinin...

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUDAKA) Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ve Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen girişimcilik eğitimi sona ermesinin ardından Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Düzenlenen sertifika törenine Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, KOSGEB Başkan yardımcısı Hüseyin Tüysüz, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Ayhan Metin ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat; "Bu Eğitimin mevcut işini geliştirmek ve rekabet gücünü artırmak isteyen, yeni arayışlar içinde olan, yeni atılımlar yapmak isteyen, cazip görünen iş fırsatlarını değerlendirip yeni pazarlara girmeyi hedefleyen girişimcilere rehber olabilmek amacıyla yapıldığını belirterek Odamız tarafından 60 ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından belirlenen 60 engelli vatandaşımız olmak üzere toplamda 120 girişimci adayı bu eğitimi bitirerek sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır, tüm girişimci adaylarımızı tebrik ediyor, iş hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Törende daha sonra slayt gösterileri yapıldı ve KUDAKA Genel sekreteri Talha Bekir Özmen, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz birer konuşma yaptı. Son olarak kürsüye gelerek bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Fatih Kaya "Yerel ve bölgesel kalkınmanın sürdürülebilirliği açısından büyük bir öneme sahip olan Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla verilmiştir, eğitim programı kapsamında uzman eğitmenler tarafından verilen Girişimcilik Eğitiminin İlimize, Bölgemize ve Ülkemize Global aktörler kazandırması temennisiyle girişimci adaylarımızı tebrik ediyor, iş hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından eğitime katılanlara sertifikaları verildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tüysüz Selçuk Polat Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title