Haberler

Köşk'te modern düğün salonu çalışmalarında sona gelindi

Güncelleme:

Aydın'ın Köşk ilçesinde belediye tarafından Altıeylül Mahallesi'nde yapımına başlanan düğün salonunda sona gelindi.

Aydın'ın Köşk ilçesinde belediye tarafından Altıeylül Mahallesi'nde yapımına başlanan düğün salonunda sona gelindi. Belediye Başkanı Nuri Güler'in talimatıyla yeni düzenlemeler yapılırken, düğün salonu açılmak için gün sayıyor.

Köşk Belediyesi tarafından Altıeylül Mahallesi'nde yapımı tamamlanan düğün salonunda sona gelindi. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler'in talimatıyla projeye ekleme yapan ekipler, tamamlanan salonda, lavabo, mutfak, soğuk hava deposu, pist genişletme, gelin odası ve çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Düğün salonunu vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalara devam ederken, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, düğün salonunun, modern ve nezih bir ortamda cemiyetlerin yapılmasına imkan sağlayacağını ifade etti.

Çalısmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karışlayacak olan düğün salonunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Güler; "Altıeylül Mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından biri düğün salonuydu. Köşk Belediyesi olarak düğün salonumuzu tamamladıktan sonra, vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına projemize eklemeler yaptık. Hali hazırda bulunan pistimizi genişletiyoruz. Mutfak ve Lavabo kısmında düzenlemelere giderek kullanım açısından daha modern hal almasını sağlayacağız. Buna ilave olarak düğün salonumuza ekleyeceğimiz soğuk hava deposu ile hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimizin modern ve nezih bir ortamda cemiyetlerini gerçekleştirebilmeleri için gerekli her şeyi düşündük. En kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Çalışmalarımızda gösterdikleri gayret ve özverileri için personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Güler Aydın Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title