Haberler

Konya'da AK Parti Siyaset Akademisi Eğitimleri Sona Erdi

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi 2011 Eğitimleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç'in verdiği ders ile sona erdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi 2011 Eğitimleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç'in verdiği ders ile sona erdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı ve AR - GE Birim Başkanlığı tarafından yürütülen "Lider Ülke; Türkiye" ana temalı Siyaset Akademisi dersleri sona erdi. Alaeddin Konferans Salonu'ndaki son dersin konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç oldu. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, önceki dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı ve Ali Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, merkez ilçe belediye ve AK Parti ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ile kursiyerin katıldığı derste konuşan Denemeç, "Deneyim Paylaşımı" başlığı ile sunumunu yaptı. Reha Denemeç, Türkiye'de gelinen noktayı anlamak için 9 yıl öncesine bakmanın yeterli olmayacağını ifade ederek, "Geldiğimiz noktanın nasıl bir durum olduğunu anlamak için 9 yıl öncesine değil 500 yıl öncesine bakmak gerekiyor. İşte Türkiye 500 yıl öncesinde yaşananlardan ders aldı ve şimdi dünyanın sayılı büyük ülkeleri arasına girdi. Şuna inanın; Dünya da şimdi Türkiye'yi çok yakından takip ediyor" dedi.

AK PARTİ BİR DÜNYA MARKASIDIR

Denemeç, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin, 14 ay gibi kısa bir süre sonra tek başına iktidara geldiğini hatırlatarak, "AK Parti, kurulmasından çok kısa süre sonra iktidara geldi. Bu arada diğer partiler ve bazı kesimler, AK Parti'nin 5 yılını bile dolduramayacağını iddia ediyordu. Ama Başbakanımızın ve teşkilatlarımızın büyük çabaları sayesinde AK Parti, 10. yılını geride bıraktı ve 3. kez tek başına iktidarda. AK Parti kurulduğunda Başbakanımız AK Parti'nin ülke siyasetinin merkezine oturacağını, partimizin bir dünya markası olacağını ve artık Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söylemişti. Bugün görüyoruz ki, o günkü hedeflerin hepsi gerçekleştirildi" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE EKONOMİSİ İLE GURUR DUYUN

Türkiye ekonomisinin her geçen gün daha ileriye giden seyir izlediğini de belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, "Avrupa ekonomisini takip ediyorsunuz. Hemen hemen tüm Avrupa'da bir gerileme, bir çöküş var. Ancak iktidarımızın yaptığı düzenlemeler ve önlemler sayesinde kriz bizi fazla etkilemedi. Ancak yine de Avrupa ekonomisi Türkiye'nin önünde. Önümüzdeki yıllarda, Türkiye'nin Avrupa'yla ekonomik anlamda yolu kesişecek, belki de Avrupa'nın önüne geçecek" diye konuştu.

Dersin sonunda AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, günün anısına Reha Denemeç'e çini işlemeli tabak hediye etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Konya Yerel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title