Haberler

Kocaeli Emniyetinde Terfi Heyecanı

Kocaeli'de, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde terfi eden polislerle ilgili rütbe töreni yapıldı.

Kocaeli'de, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde terfi eden polislerle ilgili rütbe töreni yapıldı. Merkez ve ilçe teşkilatlarında görevli 51 polis, bulundukları rütbeden bir üst rütbeye terfi etti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, bir üst rütbeye terfi eden personeller için bugün İzmit Sakıp Sabancı Kültür Merkezi'nde terfi töreni düzenledi. Törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Jandarma Komutanı Birol Şimşek, Adalet Komisyon Başkanı Yusuf Coşkun ve emniyette görevli birçok personel ve aileleri katıldı.Terfi eden müdürlerin rütbelerini, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve protokol üyeleri, aileleri ile birlikte taktı. Terfi eden emniyet mensupları, sevinçlerini aileleri ile paylaştı.

Törende konuşan Vali Ercan Topaca, Gezi Parkı olaylarında görev alan polisler için "Üç dört gün yolda, sokakta uyumak zorunda kaldılar" diyerek şunları ifade etti:

"Hiç kimse, biz bugün uyumadık, çoluğumuzu çocuğumuzu görmedik gibi herhangi bir şeyi bize hissettirmedi. Değil söylemek, hissettirmediler bile. Üç dört gün yolda sokakta uyumak zorunda kaldılar. Biz burda Kocaeli'de diğer illere göre, İstanbul'a göre, Ankara'ya göre biraz daha o imkanları kentimizde olan olayların oluşu itibariyle de az hissederek, arkadaşları kısa da olsa evlerine göndermeye çalıştık. Ben vali olarak teşkilatımıza polislerimize olan güveni, devletimizin milletimizin ihtiyaç duyduğu anda, hiç kesintisiz o görevi en iyi şekilde yapma azminde ve kararlılığında oldularını bir kez daha gördüm. İnşallah mesleki başarılarınız artarak devam eder."

İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise, "Zaman zaman bunun stresini çeken arkadaşlarımızda oluyor. Bunun stresini belki en fazla da bugün terfi törenin de eşleriyle birlikte gelen arkadaşlarımızın hanımefendileri, onlar belki eşlerine bu yıldızları takacaklar. Ama aslında manevi yıldızları onların omuzlarına da yüklüyoruz. Onlar da bu yükü taşıyorlar. Onlar da beraber taşıyorlar, çocuklarıyla beraber taşıyorlar. İçinizdeki bu olumlu düşünceleri, kafanızdaki bu olumlu düşüncelerin hizmete tevcih etmesini diliyorum. Ben bütün arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Törende, 8 polis müdürü 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne, 11 polis müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne, 9 Emniyet Amiri 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesindeki 10 müdür, 3. Sınıf Emniyet Müdürü oldu. 13 Başkomiser Amirlik rütbesine, 9 Komiser yardımcısı ise komiserliğe terfi etti. Törende toplam 51 kişi terfi aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü Hulusi Çelik Ercan Topaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title