Haberler

Kocaavşar'da Ramazan Eğlencesi

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan eğlencesi için gittiği Kocaavşar Mahallesi'nde yatırım sözü verdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan eğlencesi için gittiği Kocaavşar Mahallesi'nde yatırım sözü verdi.

Karesi Belediyesi, Ramazan şenliklerini kırsal bölgedeki mahallelere de yaydı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kocaavşar Mahallesi'nde geniş çaplı bir şenlik düzenledi. Şenliğe Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye başkan yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay, Mürsel Sabancı, müdürler, belediye meclis üyeleri ve mahalle halkı katıldı. Şenlik alanında sahneye çıkarak halka hitap eden Başkan Yücel Yılmaz: " Balıkesir'de çok farklı noktalarda düzenlediğimiz etkinlikler devam ediyor. Ancak biz Kocaavşar'ı çok sevdik. Daha önce profesörlerle çok köy gezdik ve Kocaavşar'a da geldik. Profesörler de biz de Kocaavşar'ı çok beğendik. Sokakları temiz ve her yönü ile belde olmayı hak etmiş Kocaavşar, Balıkesir'in gerçekten gezilecek mahallelerinden birisi. Biz de yaptığımız planlar içerisinde burada yıkılmış olan evlerin hepsini tamir edip bir şekilde belediyeye kazandırmaya çalışacağız. Kocaavşar'a, belediye meclis üyelerimiz İbrahim Tekin, Keskin Gezen ve muhtar ile birlikte olabildiğince yatırım getireceğiz" diye konuştu.

Şenlik, iftarın ardından mahalledeki okul bahçesinde başladı. Şenlik alanına kurulan şişme oyun parkı ile Kocaavşarlı çocuklar doyasıya eğlendi. Alanın dolmaya başlaması ile sahneye ilk Balıkesir Mehter Takımı çıktı. Marşları ile halkı coşturan mehter takımı, mahalle halkından büyük alkış aldı. Ardından sahneye çıkan Harmandalı Halk Oyunları ekibi de gösterileri ile beğeni topladı. Halk oyunları gösterilerinin sonrasında sahneye Ritmin Dansı çıktı. Farklı kostümleri ve dansları ile dikkatleri çeken yetenekli ekip, oyunun sonunda mahalle halkı tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda sahneye çıkan sanatçı Ceyhun Damla, söylediği şarkılarla mahalle halkına unutamayacakları bir gece yaşattı. Mahallede yaşayan bazı bayanlar, Ceyhun Damla ile birlikte sahneye çıkarak oynadı.

Gecenin sonunda Karesi Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Kocaavşarlı İbrahim Tekin, mahallelerinde böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a plaket sundu. Tekin, Sanatçı Ceyhun Damla'ya da çiçek takdim ederek onurlandırdı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Tekin Balıkesir Kocaavşar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title