Haberler

Kızılay'dan Ödüllü Kompozisyon Yarışması

Kızılay Haftası kutlamaları çerçevesinde Şanlıurfa'daki ilk-orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Kızılay Haftası kutlamaları çerçevesinde Şanlıurfa'daki ilk-orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Bu yıl 29 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında kutlanacak olan ' Kızılay Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan kompozisyon yarışması ile ilgili Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi, 2. Başkan Talat Akay ile Genel Sekreter Şaban Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kızılay Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi "Kızılay Haftası kutlamaları kapsamında ilimizdeki ilk-orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler arasında 'İnancımızda Yardımlaşma ve Hayat Kurtarma' konulu ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz kompozisyon yarışmasında birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın ve diğer öğrencilere teşvik ödülleri ve çeşitli hediyeler verilecektir. Kızılay Şanlıurfa Şubesi olarak bizlere her zaman destek veren bizlerin yanında olan Milli Eğitim Müdürümüze buradan teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılay Başkanı ve yönetim kuruluyla bir süre görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci düzenlenecek olan kompozisyon yarışması ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, "Kızılay Şanlıurfa Şubesi'nin eğitime vermiş olduğu desteklerden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Kızılay hepimizin sahip çıkması gereken çok önemli bir kuruluş. Sadece ülkemize değil, dünyaya yardım elini uzatan bir kuruluştur. Kızılay'ın yardım eli Arakan Müslümanlarına kadar ulaşıyor. Bu açıdan, dünyaya Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü de gösteren bir kuruluştur. Kızılay'ı sadece gönüllü bir kuruluş olarak düşünmeyelim. Kızılay, devletimizin dünya üzerindeki onuru ve gururudur. Dünyanın her yerinde akan gözyaşlarını dindiren, insanların muhtaçlığını gideren bu güzide kurumumuzun her zaman destekçisi olacağız. Bugün burada Kızılay Haftası dolayısıyla ödüllü kompozisyon yarışmasına katılacak yetenekli öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin İlci Şanlıurfa 29 Ekim Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title