Haberler

Kırklareli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Yıldırım: " Bayramdan Sonra Durgunluk Yaşadık "

Kırklareli'de Kurban Bayramı sonrası kurulan ilk halk pazarında durgunluk yaşandı.

Kırklareli'de Kurban Bayramı sonrası kurulan ilk halk pazarında durgunluk yaşandı. Kırklareli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Resul Yıldırım," Kurban bayramından sonra biz pazarcı esnafı günü durgun olarak kapattık" dedi.

Bayramdan sonra vatandaşın ekonomik sıkıntıya düştüğüne dikkat çeken Yıldırım," Bayram öncesi kurulan halk pazarına vatandaşımızın çok güzel ilgisi vardı. Giyim reyonunun yanında vatandaşımız meyve sebze reyonlarına da rağbet gösterdi. Fakat kurban fiyatlarının beklenenin üstünde olması ve bayram öncesi alış veriş yapana vatandaşımız bayramdan sonraki ilk halk pazarına ekonomik durumu el vermediği için çıkamadı"dedi.

Dışarıdan bakıldığı zaman pazarın çok kalabalık olduğuna değinen Yıldırım," Pazarımız çok kalabalık. Fakat pazara gelen vatandaşların çoğu zaman geçirmek bakmak için geliyor. Alış veriş yapan çok az" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Resul Yıldırım Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title