Haberler

Kilis'te "Suyun Tasarrufu ve Önemi" Yarışması

"Suyun Önemi ve Tasarrufu" Konulu Ödüllü Resim ve Kompozisyon Dallarında Düzenlenen Yarışmada Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi.

Kilis Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında İlköğretim öğrencileri arasında "Suyun Önemi ve Tasarrufu" konulu ödüllü resim ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kilis Öğretmen Evi Konferans salonunda Kilis Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Su Tasarrufu ve Önemi" konulu panelin ardından Kilis Belediyesi tarafından İlköğretim 5.6.7.ve 8. sınıf öğrencileri arasında suyun tasarrufu ve önemi konusunda uygun bilincin oluşturulması amacıyla düzenlediği kompozisyon ve resim dallarındaki yarışmada; kompozisyon dalında "Ab-ı Hayat" adlı kompozisyonu ile dereceye girerek 1. olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Merve Gündoğdu'ya Dizüstü Bilgisayar, "Dünyanın Canı Su" adlı kompozisyonu ile 2. olan Özel Mehmet Döğme İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi İsmail Ünver'e Fotoğraf makinesi, "Hayat Kaynağımız Su" adlı kompozisyon ile 3. olan Gazi İlköğretim Okulu 7 sınıf öğrencisi Ebru Tekin'e satranç takımını Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kerkütlüoğlu verdi.

Resim dalında dereceye girerek 1. olan Süleyman Demirel İlköğretim Okulu 5.sınıf öğrencisi Abdurrahman Topaloğlu'na Dizüstü Bilgisayar, 2. olan Nazlı Ömer Çetin İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Rabia Alpaydın'a Fotoğraf makinesi, 3. olan 8.sınıf öğrencisi Dilber Özçelik'e ise satranç takımını Kilis İl Çevre ve Orman Müdürü İbrahim Metin verdi.

- KİLİS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title