Haberler

Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Odası'nda 5'inci Aldanmaz Dönemi

Edirne’nin Keşan ilçesinde, Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Esnaf Odası’nın olağan genel kurul toplantısında, kullanılan 461 oyun 276’sını alan İbrahim Aldanmaz’ın Beyaz Liste’si 5’inci dönem için de güven tazeledi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Keşan Sebze, Bakkal ve Manavlar Esnaf Odası'nın olağan genel kurul toplantısında, kullanılan 461 oyun 276'sını alan İbrahim Aldanmaz'ın Beyaz Liste'si 5'inci dönem için de güven tazeledi.

Köşk Düğün Salonu'nda başlayan olağan genel kurul toplantısına, 704 üyeden 461'i katıldı. Divan Heyetinin belirlenmesi ile başlanan kongrede, Divan Başkanlığına İhsan Ulusoy, Başkan Vekilliğine Hasan Temelli, Katip Üyeliklere ise Çetin Dinçer, Mehmet Buyruk ve İsmail Akıncıoğlu seçildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden toplantıda, tutanakların imzalanması için oy birliği ile Divan Heyeti'ne yetki verildi. Toplantı, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nu İbrahim Aldanmaz, Denetim Kurulu Raporu'nu Recep Mermer, Bilanço, Gelir ve Gider Hesapları'nı Oda Sekreteri Yiğit Meriç tarafından okunmasıyla devam ederken, raporlar ve hesaplar, ayrı ayrı oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu'nun oy birliği ile kabul edilmesinden sonra, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından 16 Temmuz 2012 tarih ve 10 sayılı inceleme raporunun okunmasına geçildi. Meriç'in okuduğu rapor da rapor oy birliği ile kabul edildi. Raporun kabulünün ardından Yeni Dönem Çalışma Programı içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs ve programlar ile tahminin bütçenin görüşüldü. Yapılan oylamada tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Oda'nın bağlı olduğu birliğin muvafakatini alınmak şartıyla kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım satımına, gayrimenkul karşılığında ödünç para alınmasına ve imkanlar dahilinde öncelikle Oda'nın faaliyet alanları ile ilgili branşlarda olmak üzere, öğrenci okutulması, bir evvelki yıl gayri safi gelirin yüzde 10'u geçmemek kaydıyla kamu yararına faaliyet gösteren kuruluşlara ve belge veya diğer kanıtlara dayandırılmak kaydıyla muhtaç durumdaki oda üyelerine yardımda bulunma konularında Oda yönetimine oy birliği ile yetki verildi. Yönetime ödenecek olan aylık ücretler, huzur hakları, yolluk ve konaklama ücretlerinin belirlenmesine geçilen toplantıda, verilen önerge ile Yönetim Kurulu Başkanı'na brüt asgari ücretin 2 katı aylık net ücret, başkan vekiline oda başkanı için belirlenen ücretin 5'te 1'i, denetim kurulu üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine katıldıkları toplantı başına oda başkanı için belirlenen aylık ücretin 14'te 1'i ücret ödenmesi oy birliği ile kabul edildi.

Bazı oda üyelerinin dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşmaların ardından, üyelerin oy kullanmasına geçildi. Seçimde, 704 üyenin 461'i oy kullandı. Saat 17.00'ye kadar devam eden oy kullanma işlemi tamamlandıktan sonra sandık açıldı. Açılan sandıklardaki oyun 276'sını alan Aldanmaz başkanlığındaki Beyaz Liste seçimi kazanırken, Mavi Liste 101 oy, Sarı Liste ise 83 oy aldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.

Seçimlerin ardından Keşan Sebze Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan Adayı: İbrahim Aldanmaz.

Yönetim Kurulu Asil: Hüseyin Bulut, Serkan Önem, Serkan Gevrek, Mustafa Çakır, Yusuf Çatmakaş, İzzet Yalın.

Denetim Kurulu: Recep Mermer, Mehmet Durgun, İzzet Akın.

Öte yandan, olağan genel kurula, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, bazı Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, CHP İlçe Başkanı Vedat Koyuncu ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Doğuş Şimşek ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile MHP Keşan Belediye Başkan adayı Yaşar Aras, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, bazı Edirne İl Genel Meclisi üyeler, Edirne genelindeki bazı esnaf odalarının başkanları ile temsilcileri, "Hayırlı olsun" ziyaretlerinde bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ulusoy Meriç Keşan Yerel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title