Haberler

Keşan Belediyesi eski hizmet binasının yıkımı başladı

Güncelleme:

Keşan Belediyesi eski hizmet binasının yıkımı başladı

Yıkımı izleyen vatandaşlar, zihinlerinde canlanan hatıralarla duygulandı

EDİRNE - Edirne'nin Keşan ilçesinde tartışmalı yıkım sürecinin ardından Keşan Belediyesi'nin eski hizmet binasında yıkım başladı. 16 Kasım tarihinde yapılması beklenen ancak, şartname maddelerinin bozulmasının ardından doğrudan temin yoluyla başlayan hafriyatın ay sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir doğal afet durumunda sağlam kalmasının mümkün olmadığı belirtilen Keşan Belediyesi eski hizmet binası için yıkım kararı çıkmış, kiracılara tahliye çağrısı yapılmıştı.

Bina içindeki işyerlerinin iki gün süren olaylı tahliyesinin ardından bugün iş makineleri binaya girdi. 8 Kasım tarihi ile birlikte kuzey cephesinden başlanarak binanın yıkımı start aldı. Getirilen iş makinaları ile yıkılan binanın çevresinde ise geniş güvenlik önlemleri uygulandı. Yıkım süresi boyunca çevre caddeleri trafiğe kapatılan binanın çevresi metal plaka bloklar ile çevrilirken, polis ve zabıta ekipleri de aynı olumsuzlukların tekrar yaşanamaması için hazır bulundu.

Yıkım çalışmaları çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. İş makinalarının çalışmalarını daha iyi görebilmek için çevredeki duvarların üzerine çıkarak merakla takip edenlerin yanında bazı kişiler de güvenlik amacıyla çekilmiş metal levhaların arasından başlarını soktu.

İçindeki düğün salonları ve işyerleri ile 38 yıllık yapının yıkılışını izleyen vatandaşlar, zihinlerinde canlanan hatıralarla duygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Keşan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title