Haberler

Kazdağlarında Termal Otel

Güncelleme:

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Bardakçılar köyünde, Kazdağı Termal SPA Otel yapılan törenle hizmete girdi.

Çanakkale'nin Çan İlçesine bağlı Bardakçılar köyünde, Kazdağı Termal SPA Otel yapılan törenle hizmete girdi.

En az 100 yıllık tarihi ile bir çok rahatsızlıklara şifa olan kaz dağı eteklerinde doğa ile iç içe şifalı sularıyla yıllardır yöre halkına hizmet veren otelin yanına inşa edilen 5 yıldızlı Kazdağı Termal SPA otel Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, İlçe Garnizon Komutanı J. Binbaşı Hakan Fırat, İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, Kazdağı Otelin yönetim kurulu başkanı Şemsettin Şimşek, otelin yönetim kurulu üyeleri çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerin katılımıyla açıldı. Otelin imarı Atınç Akay, Otelin mimarisi hakkında bilgi verdi. Akay, "Doğanın içine tasarladığımız otelimizin inşaatında tek bir ağaç dahi kesmedik. Yeşil felsefemizin en önemli faktörü oldu" şeklinde konuştu. Otelin Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Şimşek, yaptığı konuşmasında otel hakkında bilgi verdi. Şimşek, "Kısa bir süre önce temelini attığımız tesisimizin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Kazdağı Termal SPA otelimiz 84 odadan oluşuyor. Otel bünyesinde ayrıca toplantı salonları açık büfe restoran 650 metre kare 750 kişilik alakart restoran, 2 adet 120 metre kare kapalı termal havuz 1 tane 300 metre kare açık havuz, bay ve bayan sıcak su termal havuzları 300 metre kare yarı olimpik soğuk su yüzme havuzu fitnes, sauna, hamam ve doğanın içinde yürüyüş ve piknik alanları bulunuyor" dedi.

Terzialan Belediye başkanı Tuncay Göymen, "Bölgemize yapılan otelimizin devletimize, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Ekonomik, sosyal ve kültürel olarak bölgenin kalkınmasına çok büyük faydası olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, konuşmasında, "Ülkemizin dört bir köşesinde nerede olursa olsun istihdam sağlayan size iş kapısı aralayan yatırımcının iş adamının bizde 40 yıl kölesi oluruz. O manada buraya Şimşek hızıyla gelip, temeli atıp, Şimşek hızıyla da bu oteli hizmete açan Şimşek ailesi'nin bütün üyelerine kendim ve Çan halkı olarak saygılarımı sunuyorum" dedi. 45 personelin istihdam edildiği 5 yıldızlı Kazdağı SPA Termal otel Çan Müftüsü Ali Osman Bayrak'ın yaptırdığı dua kesilen kurbanın ardından açılışı gerçekleşti. Açılışta katılımcılara açık büfe yemek ikramı yapıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Osman Bayrak Terzialan Çanakkale Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title