Haberler

Kaymakama 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti yönetimi, yeni göreve başlayan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti yönetimi, yeni göreve başlayan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdür Adnan Günbegi, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı A. Kadir Üründü, başkan yardımcıları Mehmet Salih Keskin ile Halil İbrahim Sincar, yeni göreve başlayan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Gazetecileri makamında kabul eden Öztürk, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Gazeteciler ise yeni görevinde Kaymakam Öztürk'e başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazetecilerle tek tek tanışan İlçe Kaymakamı Öztürk, vatandaşa hizmet konusunda çaba sarf edeceğini söyledi. Mardin'e daha önce de geldiğini ve Mardin'in merkez ilçesinde görev yapmanın büyük bir onur olduğunu kaydeden Kaymakam Öztürk, "Tabi bu onur kadar önemli olan buradan ayrılırken insanların gösterdiği sıcakkanlı yaklaşımları, teveccühleri, yaptığınız hizmetleriyle iyi bir izlenimle geride hoş bir sada bırakarak taçlandırmak ve herkesle helalleşerek gönül rahatlığıyla ayrılabilmektir. Bütün arzumuz budur. Sizin gibi bu ülkenin, bu milletin, bu şehrin gelişimine katkıda bulunma arzusu içerisinde olan arkadaşlarımla ve kadirşinas Mardinlilerle birlikte iyiye ve güzele dair hizmetlerde bulunacak olmaktan dolayı kendimi çok mutlu ve bahtiyar hissediyorum" dedi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi kentte yayım yapan gazeteler hakkında Kaymakam Öztürk'e bilgi verdi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şakir Öner Öztürk Salih Keskin Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title