Haberler

Kaymakam Sezer, Sgk Hizmet Merkezi'ni Ziyaret Etti

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi'ni ziyaret ederek, İlçe Müdürü Ali Gündüz'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi'ni ziyaret ederek, İlçe Müdürü Ali Gündüz'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Merkezi'nin açılmadan önce ilçe merkezinde bulunan vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, "Vatandaşlarımız sunulan hizmetlerden yararlanmak için ulaşım ve maddi sıkıntılar içerisinde Şanlıurfa'ya ve Siverek ilçesine gitmekteydiler. Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi'nin ilçemizde açılmasının ardından vatandaşlarımızın il ve çevre ilçelere gitme sıkıntısından kurtarılmış oldu" dedi.

Kaymakam Sezer, Hilvan ilçesinde bulunan vatandaşların daha güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, "Hilvan Kaymakamlığı olarak elimizden gelen bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. İnşallah Hilvan ilçemizi daha güzel konuma getiririz. Ayrıca Hilvan Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi Müdürü Ali Gündüz'e ve beraberindeki personeline yapmış olacakları çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" diye konuştu.

Hilvan Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi Müdürü Ali Gündüz ise Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer'in yapmış ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, "Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi olarak bütün personellerimle birlikte Hilvan halkımıza en iyi şekilde hizmet sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Uğur Sezer Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title