Haberler

Kaymakam Keklik'ten Aesob'a Ziyaret

2013 Yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Konyaaltı Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

2013 Yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Konyaaltı Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

İzmir Aliağa Kaymakamlığı'ndan Konyaaltı Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik, bir süre önce makamında kendisini yönetim kurulu ile birlikte ziyaret eden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'a iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Keklik'i AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Birlik Başkan Vekili Adlıhan Dere ve Genel Sekreter Mehmet Işıldağ karşıladı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sevimçok, Kaymakam Keklik'e AESOB hakkında bilgiler verdi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Antalya'nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Sevimçok, il ve ilçeler olmak üzere toplam 80 binin üzerinde kayıtlı üye esnaf bulunduğunu belirtti.Sevimçok Antalya'daki tüm kurumların birlik ve beraberlik içerisinde el ele çalışması gerektiğini de sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Keklik Konyaaltı Antalya İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title