Haberler

Kayalıklardan Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Taşlı Tepe mevkisinde kendisine ait koyunları otlatan 66 yaşındaki Ekrem Gezer, yerin kaygan olması nedeniyle dengesini kaybederek kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Taşlı Tepe mevkisinde kendisine ait koyunları otlatan 66 yaşındaki Ekrem Gezer, yerin kaygan olması nedeniyle dengesini kaybederek kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Taşlı Tepe mevkiinde meydana geldi. Kendisine ait koyunlarını sarp kayalık bölgede otlatmak üzere sabahın erken saatlerinde evden çıkan evli ve 12 çocuk babası Ekrem Gezer, akşam saatlerine doğru eve dönmek için yola koyuldu. Koyunlarla birlikte dağdan inmeye çalışan Gezer, sert kayalıklara vardığı sırada yağışlardan dolayı zeminin kayganlaşması üzerine dengesini kaybederek yere düştü. Düşmenin etkisiyle yaklaşık 50 metrelik alanda kayalıklara çarparak aşağıya doğru yuvarlanan Gezer, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Koyunların tek başına eve dönmesi üzerine tedirginleşen Gezer ailesi, Ekrem Gezer'i aramak için yola koyuldu. Kayalık bölgede bir süre Ekrem Gezer'i arayan yakınların, ilk olarak ona ait olan baston ve diğer eşyalara ulaştı. Daha sonra kayalıklar üzerindeki kan izlerine rastlayan aile fertleri, aramlar neticesinde bir süre sonra Ekrem Gezer'in cansız bedenine ulaştı.

Kanlar içinde yüz üstü yatar vaziyette dayısı Ekrem Gezer'i bulduğunu ifade eden Medeni Yılmaz, "Ben çarşıdaydım. Evden beni aradılar, 'koyunlar eve geldi dayın yok gidip bak' diye. Bende çarşıdan hemen geldim. Kardeşlerimle birlikte el feneri alarak dağa dayımı aramaya çıktık. İlk olarak dayımın elbiselerini bulduk. Elbiseleri bulduğumuz bölgede dayımı aramaya başladık. İlk bulduğumda yüz üstü kanlar içinde yatıyordu. Hemen kucaklayıp yüzünü çevirdim. Ancak nefes alamıyordu. Diğer akrabalarımla birlikte hemen ailemize haber verdik. Onlarda sağlık ekipleri ve emniyete haber verdiler. Dayımın bundan öncede birkaç defa düşmüştü. Ancak her hangi bir tehlikeli durum olmamıştı. Dayım bundan iki ay önce fıtık ameliyatı olmuştu. Dayım devamlı bu dağa koyunları otlatmaya geliyordu. Dayımı bulduğumuz da tahminen 3-4 saat önce düşmüştü. Çünkü vücudunda sıcaklık yoktu" diye konuştu.

Olay yerine gelen Gezer'in yakınları sinir krizleri geçirirken, Gezer'in cesedi Tatvan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerinden sonra otopsisi yapılmak üzere ambulansla olay yerinden alınarak Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, 66 yaşındaki Ekrem Gezer'in emeklilik işlemlerini bitirdiği ve bu ay ilk defa emekli maaşı alacağı öğrenildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Tatvan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title