Haberler

Katso Başkanı Öztosun Açıklaması

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Halil Öztosun, "İnebolu'da otel yapmak ve işletmek çok zor" dedi.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Halil Öztosun, " İnebolu'da otel yapmak ve işletmek çok zor" dedi.

Öztosun, İnebolu ilçesinde sağlıklı yaşam oteli yapmak için proje hazırlayan Ahmet Maranki'yle görüşmesinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam oteli projesine destek verdiklerini söyledi.

Maranki'nin Türkiye çapında tanınmış bir marka haline geldiğini ve Kastamonu'nun tanıtımını bedava yaptığını anlatan Öztosun, şöyle konuştu:

"Ahmet Maranki'nin projesi için İnebolu'da engeller çıkartıldığını duydum ve çok üzüldüm. Kendisine destek vermek için İnebolu'ya geldim. Maranki, İnebolu'da 250 yataklı bir otel projesi ile yatırım yapıp, buradaki yöresel organik ürünleri otele gelen müşterilerine sunmak istiyor. Para istemiyor, yer istiyor. İnebolu'da otel yapmak ve işletmek çok zor. Hocam buna rağmen bu projeyi buraya kazandırmak istiyor. Kendisine her türlü desteği vermemiz lazım. İnebolu açmazsa biz Kastamonu olarak hocamın önünü açarız."

Maranki de, İnebolu'nun İskelle altı mevkisinde 250 yatak kapasiteli sağlıklı yaşam oteli yapmak için proje hazırladığını belirterek, "Otelin maliyetini 15 milyon dolar olarak hesapladık. Kastamonu'da sağlık turizmini başlatarak otele gelecek müşterilere bu yörenin organik ürünlerini sunmak istedik. Ancak İnebolu'da beklediğimiz desteği göremedik" diye konuştu.

Muhabir: Kadir Yıldırım / Ferdi Akıllı

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Maranki Kastamonu Türkiye İnebolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title