Haberler

Karşıyaka'nın En Güzel Balkon-bahçesi Belli Oldu

Karşıyaka Belediyesi'nin Geleneksel Olarak Gerçekleştirdiği En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması Sonuçları Açıklandı.

Karşıyaka Belediyesi'nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği en güzel balkon ve bahçe yarışması sonuçları açıklandı.

Bostanlı Güzel Sanatlar parkında düzenlenen törende amaçlarının Karşıyaka'nın daha yeşil olması olduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak " Belediye olarak ilçemizde 750 bin metre karelik yeşil alanı 4 yılda 1.500 metre kareyle çıkardık. Ancak sadece Belediyenin yaptığını beklemek yeterli değil. İlçede yaşayan herkesin buna katkı koyması gerekli. Yaşadıkları yerin daha güzel olması için yeşili seven, onu sahiplenen , koruyan sizleri kutluyorum. Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz bu yarışma her yıl artan ilgi ile devam etmektedir. Dereye giremeyenler üzemesinler, bahçe ve balkonlarını daha da güzelleştirerek ödül alabilirler. Ancak ödülün manevi yönü vardır, asıl olan bu sevgimizin sürmesidir." Dedi. Daha sonra üç dalda dereceye girenlere plaketleri ve çeşitli ödülleri verildi. Bu yıl dereceye girenlere uçak bileti, Kent Spor-Cafe'de fitnes centerden ücretsiz üyelik, Koçtaç'tan alışveriş çeki, çim biçme makinası, bahçe malzemeleri, piknik masası, oturma bankları, çöp kovası, mevsimlik çiçek ile ilk üçe girenlere plaket verildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak daha sonra jüri üyeleriyle birlikte birinci olan evleri ziyaret ederek plaketleri kapılarına çaktı. Bu yıl 52 kişinin başvurduğu yarışma en güzel balkon, bahçe ve apartman bahçesi kategorilerinde yapıldı. Jüri üyeleri Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanay Birişçi Yıldırım, yine aynı bölüm öğretim elemanı Yüksek Peyzaj Mimar İpek Altuğ, Peyzaj Mimarları odası İzmir Şubesi adına Peyzaj Mimar Emine Abdullahoğlu, Karşıyaka Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimar Derya Bayrakçı, ve PeyzajMimar Esra Erkmen tarafından yarışmaya katılan bahçe ve balkonlar tek tek gezilerek puanlama yapıldı. En yüksek puanı olan ve dereceye giren yerler şu şekilde belkirlendi: Jüri ayrıca özel ödül olarak En Güzel Site Bahçesi olarak Yamaç mahallesinde Nar Evleri ile En Güzel kamu bahçesi'nde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ödül verdi.

EN GÜZEL BALKON Birinci: Sadettin Soyak- Atatürk Bulvarı Yasemin Apartmanı no 39 d 8- Bahriye Üçok Mah.

İkinci:E. Armağan Sevim 6323/2 sok. Berkay Apt. Ürkmez Sitesi Yalı Mahallasi Üçüncü: Yayla Boztaş: 1811 sokak No 9 d 2 Bostanlı Mahallesi Mansiyon: Ayşe Şemnulu: 1767 sokak no 1 d 11 Bostanlı EN GÜZEL BAHÇE Birinci: Kadri Bora Engin: 6753/21 sokak no 22/47 İkiz Villa Yamaç mahallesi İkinci: Zafer Koray: 1705 sokak no 5 Bahçelievler mahallesi Üçüncü: Figen Saygıner: 1754 sokak no 9/1 Aksoy Mahallesi EN GÜZEL APARTMAN BAHÇESİ Birinci Metin Yılmaz 6036 sokak no 22 Goncalar Mahallesi İkinci Feridun Tezel: 1735 sokak no 55 Aksoy Mahallesi Üçüncü İsmail Koçlu 6192 sokak no 10 Şemikler (Mİ-Mİ- (Mİ-Mİ-) 28.05.2008 14:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title