Haberler

Karataş'ta Kros Seçmeleri

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “Kros Seçmeleri” Adana’nın Karataş ilçesinde yapıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği "Kros Seçmeleri" Adana'nın Karataş ilçesinde yapıldı.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, yapılan seçmelere 21'i bayan toplam 73 sporcunun katıldığını belirtti.

Uğur, Adana'nın diğer ilçelerinde de seçme yapacaklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İlçe seçmelerde yapılan müsabakalar oldukça yararlı geçiyor. Kendini göstermek isteyen yetenekli sporculara fırsat yaratıyoruz. Tüm ilçelerde yapacağımız seçmeleri bu ayın sonuna kadar tamamlayacağız. İlçelerde başarılı olan ve dereceye giren öğrenciler önümüzdeki ay yapılacak olan il seçmelerine katılmaya hak kazanacaklar. Organizasyon, ulaşım ve diğer konularda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Karataş İlçe Spor Müdürü Mehmet Büyüktatlı'ya teşekkür ederiz."

Bu arada, dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Yıldız Kızlar 1500 metre: Şerife Yazıol (Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu), Özlem Savaş (Yemişli Ortaokulu), Helin Salihoğlu (Mehmet Akif Ortaokulu)

Yıldız Erkekler 2000 metre: Mustafa Yarlı (Mehmet Akif Ortaokulu), Ali Keri ve Ömer Akbulut (Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu)

Küçük Kızlar 1200 metre: Berivan Şenk, Emine Baran, Fatma Kara

Küçük Erkekler 1500 metre: Taci Mendi ve Hatam Poyraz (Mehmet Akif Ortaokulu), Hüseyin Kazi (Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu)

Bu arada seçmeleri Gençlik Hizmetleri Karataş İlçe Müdürü Mehmet Büyüktatlı yakından izleyerek organizasyona destek verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyüktatlı Karataş Yerel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title