Haberler

İzmirli Karateciler Madalyaları Topladı

Güncelleme:

Denizli'de düzenlenen 20. Uluslararası Pamukkale Karate turnuvasına katılan İzmirli Karateciler büyük başarıya imza attılar.

İzmir'li sporcular Denizli'de gerçekleştirilen 20. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası'nda 35 madalya ve genel klasmanda il bazında 2.lik, Ümit-Genç Takımlar da ise 3.'lük kupalarını aldılar.

30 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde Denizli de yaklaşık 800 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 20. Uluslararası Pamukkale Karate turnuvasına katılan İzmir'li Karateciler başarıya imza attılar.

İzmirli karateciler turnuvadan 16 birincilik, 9 ikincilik, 10 üçüncülük, toplam da 35 madalya ile İzmir'e döndüler.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan yaptığı açıklamada " Denizli ilinde gerçekleştirilen Uluslararası Karate Turnuvasında 35 madalya alarak önemli bir başarıya imza atan sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederim. Bundan sonraki spor hayatlarında da başarılarının devamını dilerim. İl Müdürlüğü olarak tüm branşlara olduğu gibi Karate branşımıza da her türlü yardım ve desteği göstermekteyiz. Yardım ve desteğimizin sonucunda böyle önemli derecelerin elde edilmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.

Sporcuların antrenörleri Lütfü Yıldız, Ayla Dural, Mansur Uludağ, Emine Çam, Birsen Engin, Murat Bayramoğlu da yaptıkları ortak açıklamada " Karate sporuna desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Sayın Metin Kaplan'a şahsımız, sporcularımız ve sporcu velilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız" dediler.

Ayrıca Antrenörler 12-14 Eylül 2013 tarihlerinde Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş altı Karate Şampiyonası ile 15 Eylülde Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ve Dünya Şampiyonasına hazırlıklarının ara vermeden devam ettiklerini belirttiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Genç Pamukkale Denizli İzmir Yerel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title