Haberler

Gişeye kağıt asan nüfus memurları hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Bursa Valiliği, İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde çekilen video hakkında basın açıklaması yaptı. Açıklamada, camlara yapıştırılan A4 kağıtlarının mevzuat hükümlerine ilişkin notlar olduğu ve personel hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.

Bursa'da İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde gişedeki memurlarla vatandaşların arasındaki cama boş kağıtların yapıştırıldığı, sosyal medyada yayılan bir videoyla ortaya çıktı. Tepki çeken videoyla ilgili Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada söz konusu kağıtların mevzuat hükümleriyle ilgili notlar olduğu bilgisi verilirken personelle ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

YAPIŞTIRILAN KAĞITLAR MEVZUATLA İLGİLİ NOTLAR

İnegöl Nüfus Müdürlüğü, tepki çeken vatandaşlarla memurlar arasındaki cama A4 kağıtlarının yapıştırılmasıyla ilgili Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada "Yerel medya kuruluşları ve sosyal medya hesapları üzerinden ilçe nüfus müdürlüğünde işlem bankoları önünde bulunan camların kağıt ile kapatıldığı ve vatandaşların görülmesinin engellendiğinin ifade edildiği, 'İnegöl Nüfus Müdürlüğünde Bu Neyin Nesi?' başlıklı haberle ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiği anlaşılmıştır. Bahse konu haber ile ilgili, bankolarda görev yapan personel tespit edilmiş ve söz konusu kağıtların kendilerine bakan yüzünde işlemlerde kullanılan mevzuat hükümlerine ilişkin notların yer aldığı görülmüştür. Söz konusu kağıtlar derhal kaldırılmış olup, konunun her boyutuyla araştırılması amacıyla sorumlu yönetici ile personel hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Gişeye kağıt asan nüfus memurları hakkında soruşturma başlatıldı

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerle ilgili "Başka bir açıklaması olmalı. Ne demek vatandaşın yüzünü görmek istememek", "Memur sayısı 5 milyondan 2 milyona düşürülmeden bu ülke gün yüzü göremez", "İnegöl Nüfus Müdürü görevden alınmalı ve yalnız çalışabileceği bir göreve verilmeli", "Millete hizmet vermek için orada olduklarının ve bunun için para kazandıklarının farkına varmaları gerekiyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Valiliği İnegöl Bursa Yerel Haberler Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (71)

kor AK:

Bizde yedikk mevzuat lar ne zamandan beri paravan olarak kullanılıyor. Müdür ve memurların derhal açığa alınması gerek maksatları devletle halkın arasını açmaktır.

871
168
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Amaç vatandaşlığı unutturup bizi kul yapmaktır. Biz kul değiliz vatandaşız burasıda sultanlık değil cumhuriyet.

yanıt439
yanıt209
GÜNGÖR YARALI:

Daha çok halkın yüzünü görmemek değil bence halkın arkada boş yattıklarını görmesini engellemek malum cep telefonları çok kez örgü öeren boş yatan oyun oynayan memurları çok kez görüntüledi.Okadar çok boş memur var nede olsa

610
89
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Sana para vereyim gel hergun ayni noktada yat bakalim nasil bir yatmaymis o memur ya agzina geleni konusmak nekadarda basit patronunun onunde yalakalikta yarisanlar memurun tepesine cikmaya calisiyor

yanıt72
yanıt102
aslan Ak:

günümüz memurlarının aldığı maaş haram işi yapan hariç diyecemde yüzde 70 hak etmiyor

529
149
yanıtYanıtla
özgün özen :

sen ne iş yapıyon tefecisin kesin sen seni haramzade seni.

yanıt39
yanıt67
aslan Ak:

özgün özen denilen takma isimli kişi sen ilk başta kendi ismini kullan sonra helal kazanmayı ögren sonra sonra daha çok adam olmana

yanıt13
yanıt4
cem vural:

Görevini hakkıyla yapmayan memurlar acayip bir kul hakkı var. Yazık.

308
29
yanıtYanıtla
Kemal Ortac:

Cam vatandaş memuru görsün diye değil ki memur işlem yapan vatandaşı görsün diyedir

276
35
yanıtYanıtla
Kurallar olmazsa, düzen de olmaz.:

Kağıtlar varken, vatandaşı net olarak göremez. Her türlü yanlış.

yanıt15
yanıt2
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title