Haberler

İller Bankası Heyetinin Atık ve İçme Suyu Çalışmaları İncelemesi

İller Bankası'ndan Gelen Bir Heyet, Kayseri'nin Develi ve Yahyalı İlçelerinde Sürdürülen Atık Su Aratma Tesisi ile İçme Suyu Çalışmalarını Yerinde İnceleyerek, Yetkililerden Bilgi Aldılar.

İller Bankası'ndan gelen bir heyet, Kayseri'nin Develi ve Yahyalı ilçelerinde sürdürülen atık su aratma tesisi ile içme suyu çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.

İller Bankası Genel Müdür yardımcıları M. Şevki Nalçacıoğlu, M. Bahattin Kaptan ile Yönetim Kurulu üyesi Fahrettin Donat ve İller Bankası 9'ncu Bölge Müdürü Ali Seyfi Küçükgöncü beraberindeki teknik heyetle birlikte ilk olarak Develi atık su arıtma tesisinde incelemelerde bulundular. Tesislerle ilgili Belediye Başkanı Recep Özkan'dan bilgi alan heyet, Zamantı Tüneli çalışmalarını ve tünel içerisinde çıkan içme suyu çalışmalarını da inceleyerek Şantiye sorumlusu Ahmet Özkan'dan bilgi aldılar. Daha sonra Yahyalı ilçesindeki içme suyu çalışmalarını da inceleyen heyet, Yahyalı Belediye Başkanı Yakup Tezcan ve Derebağ Belediye Başkanı Nebi Çiğdem'den bilgi aldılar.

(MSA-MSA-Y) 15.06.2008 09:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title