Haberler

İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Vali Mehmet Ceylan’ın başkanlığında, Tekirdağ İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Mehmet Ceylan'ın başkanlığında, Tekirdağ İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ'da yapılan İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu toplantısına, Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra, DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tekirdağ İstasyon Müdürü Salih Güder, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Altaş, AFAD İl Müdürü Recep Erol, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Tekirdağ Şube Müdürü Gökay İnal, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Arif Algan, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Soner Abdullah Ergin, TESKİ ve DSİ yetkilileri katıldı.

Toplantıda Vali Mehmet Ceylan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak açılış konuşması yaptı. Sonrasında DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı bir konuşma yaparak, toplantı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Konuşmaların ardından katılımcı kurum ve kuruluşların sunumlarının yapılması ile devam edildi.

Toplantı, kurul çalışmalarının değerlendirilmesi, görüş ve önerilerin alınmasının ardından son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Zekeriya Sarıkoca Recep Erol Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title