Haberler

İl Milli Eğitim Müdürü İlci Bozova'yı Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Bozova İlçesine gitti.

İlk olarak 10 İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İlçelerde yapılan çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden bilgi aldı.

Daha sonra Atatürk İlk-Ortaokulu'nda Bozova İlçesinde görev yapan tüm okul müdürleriyle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci "Sizlerle birlikte olmak, sizlerin yaşadığı sorunları problemleri yerinde dinlemeyi yerinde çözüm süreçlerini başlatmaya yönelik bir çalışmayı yapmak için buradayız. Ben geldiğim günden bu yana her ay bir ilçemizde bir toplantı yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle toplanıyor, eğitimle alakalı problemleri konuşuyoruz. Bu aylık toplantılarını her ay farklı bir ilçede yapıyoruz. Tabi bu ilçe toplantılarımızdan sonra siz değerli okul müdürleriyle hem tanışmak hem de varsa bizim çözeceğimiz sorunlarınız hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuyoruz" dedi.

İlci, ortak akıl ve fikirle sorunların ortadan kolaylıkla kaldırabileceklerini belirterek, "İlimizdeki eğitim sistemini bir lokomotife benzetirsek biz yöneticiler olarak bu lokomotifi harekete geçiren kaptanlarıyız, şoförleriyiz. Dolayısıyla lokomotifin harekete geçmesiyle ilgili lokomotifinin hızlanması ile ilgili biz bir araya gelmek zorundayız. Bir araya gelip bir arada sorunlarımızı, problemlerimizi çözüm önerilerimizi yapmamız gereken işlerin aciliyeti noktasında bir birimizi dinlemek ve birbirimize destek vermek zorundayız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci daha sonra Bozova Kaymakamı Recep Öztürk ve Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu' nu ziyaret etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Metin İlci Bozova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title